Καλωσορίσατε!

Έξοδα προεκλογικής εκστρατείας

 • Facebook


 • Περιγραφή

  Σύντομο Βιογραφικό

  Γεννήθηκα στη Λάρνακα το 1983 στην οποία μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι. Έχω καταγωγή από την Αμμόχωστο απ’ την οποία κατάγεται η μητέρα μου. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 κόρες.

  Είμαι απόφοιτος της Διανελλείου Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, στην ηλεκτρολογία και έχω σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πατρών (Bsc). Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Bournemouth University στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών (Msc).

  Έχω υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία στο επίλεκτο σώμα της Στρατονομίας.
  Με την επιστροφή μου το 2010 από το εξωτερικό, έχω εργαστεί για 6 χρόνια ως στέλεχος Μάρκετινγκ σε μεγάλους οργανισμούς στον τομέα του τουρισμού και αερομεταφορών. Από το 2016 εργάζομαι ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας σε δικό μου γραφείο. Παράλληλα από το 2015 διατηρώ τα τοπικά μέσα City of Larnaka των οποίων είμαι δημιουργός.

  To 2019 επιλέγηκα ως μέλος της κριτικής επιτροπής των Cyprus Tourism Awards ανάμεσα σε καταξιωμένους επαγγελματίες από διάφορους τομείς της οικονομίας.

  Ως δημότης της Λάρνακας και λόγω των τοπικών μέσων που διατηρώ, έχω καθημερινή τριβή σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης και επαρχίας. Ιδιαίτερα στο Δήμο Λάρνακας έχω ενεργό εμπλοκή καθώς εργάζομαι στενά με το Δήμαρχο κ. Ανδρέα Βύρα σε διάφορα θέματα του Δήμου.

  Για τη Λάρνακα που μας αξίζει

  Είμαι της άποψης ότι αν θες να προσφέρεις με τον τρόπο σου για μια καλύτερη κοινωνία το πράττεις διαχρονικά και όχι 4 μήνες πριν τις εκλογές.

  Προσωπικά νιώθω ήσυχος με τη συνείδηση μου, γιατί η υποψηφιότητα μου συνοδεύεται με μια πορεία 9 χρόνων στα κοινά της πόλης μας. Μια πορεία η οποία μου επέτρεψε να συνεργαστώ με 2 Δημάρχους σε θέματα της Λάρνακας, αλλά και με την τοπική κοινωνία σε πολλές και διάφορες δράσεις.

  Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι για να πετύχεις κάτι, πρέπει να πατάς στα θετικά και για αυτό πρώτος το 2014 βγήκα και είπα ότι Η Λάρνακα ΑΛΛΑΖΕΙ και μας αρέσει. Η πόλη μας αποτελεί για ‘μενα προσωπικά, ένα ακατέργαστο διαμάντι το οποίο σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια άρχισε να δείχνει τις δυνατότητες της.

  Η πόλη μας να αλλάζει και να εξελίσσεται σε στέρεες βάσεις με βασικούς πυλώνες τον τουρισμό σε διάφορες μορφές όπως ο αθλητικός, ο τουρισμός ατόμων ΑΜΕΑ, ιατρικός τουρισμός και ο συνεδριακός. Με το μεγαλεπήβολο έργο του λιμανιού μαρίνας αλλά και με την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων υγρών καυσίμων και υγραερίου ανοίγονται διάπλατα οι προοπτικές για να δημιουργήσουμε τη νέα Λάρνακα, την οποία οφείλουμε να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά και στα παιδιά μας.

 • Facebook