Καλωσορίσατε!

Το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2000 εως σήμερα.

Μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια λειτουργίας το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και να συνεχίσει μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία.

Ένα νηπιαγωγείο με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων ανθρώπων με δυνατή προσωπικότητα. Ένα νηπιαγωγείο με αγάπη, σεβασμό και αφοσίωση σε ότι πιο όμορφο και ιερό υπάρχει, ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

 

 • Facebook

Ο σκοπός μας

Το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ  έχει σαν σκοπό του να δημιουργήσει μαθητές με ισχυρή προσωπικότητα, ενισχύοντας όλα τα δημιουργικά προσόντα που έχουν σαν άνθρωποι. Η αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση, η δημιουργικότητα, η κοινωνικότητα, η σιγουριά, η στοργή, η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η αίσθηση ποιότητας κάθε πλευράς της ζωής είναι αυτά που καλλιεργούμε στους μαθητές μας, παράλληλα με το σύγχρονο εκπαιδευτικό μας έργο.


Αναγνωρισμένο

Το νηπιαγωγείο μας έχει αναγνωριστεί και εγκριθεί από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Επίσης παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ανησυχία τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης, θέτει και κατακτά διαρκώς νέους στόχους, ενώ βρίσκεται σταθερά στην εκπαιδευτική πρωτοπορία.

 • Όνομα Ιδιοκτήτη: Τασούλα Ζορπά

  Υπηρεσίες:

  Χώρος Στάθμευσης: NAI

  Πρόσβαση ΑΜΕΑ: NAI

 • Περιγραφή

  Αγαπητοί γονείς,

  Σας καλωσορίζω στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο «ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ»!!!

  Πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, στο οποίο το παιδί σας θα κάνει τα πρώτα του βήματα, τον πρώτο του φίλο, να πραγματοποιήσει τα πρώτα του όνειρα. Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε τα παιδιά σας να ζουν σε ένα χαρούμενο, ασφαλές και ιδανικό γι’αυτά περιβάλλον.

  Καθώς θα γίνεται μέλος της οικογένειας μας θα αισθάνεται την ζεστασιά της παρέας μας, την πλήρη φροντίδα και συνεργασία μας. Η επιστημονική μας κατάρτιση, η αγάπη, η πείρα, το μεράκι για την δουλειά μας καθώς επίσης και η θετική μας στάση για την ζωή, σας εγγυώνται το καλύτερο ξεκίνημα για την σχολική και κοινωνική ζωή του παιδιού σας.

  Το παιδί σας μεγάλωσε , αν πιστεύετε ότι η εκπαίδευση και η διαπαιδαγώγηση του είναι επένδυση για τη ζωή του, χαρίστε του μια δεύτερη αγκαλιά σαν τη δική σας που θα του προσφέρει εφόδια, γνώσεις και χαρακτήρα δεδομένου ότι τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του είναι πολύ σημαντικά για την διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού, του κάθε ξεχωριστού παιδιού, της κάθε ξεχωριστής προσωπικότητας.

  Χαρίστε στο παιδί σας ένα δώρο ζωής.

  Εξασφαλίστε του μια θέση στο ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ!!!

   

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…

  Το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2000 εως σήμερα.

  Μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια λειτουργίας το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και να συνεχίσει μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία.

  Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου με γρανιτένια θέληση , αγάπη και πίστη έκανε πράξη το όνειρο της. Τη δημιουργία ενός νηπιαγωγείου που θα προσφέρει στους μαθητές όχι μόνο γνώσεις αλλά και αρχές!!!

   

  Ένα νηπιαγωγείο με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων ανθρώπων με δυνατή προσωπικότητα. Ένα νηπιαγωγείο με αγάπη, σεβασμό και αφοσίωση σε ότι πιο όμορφο και ιερό υπάρχει, ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

  Στη μακρόχρονη πορεία του έχει ξεχωρίσει για τη σύγχρονη εκπαίδευση, τη σωστή διαπαιδαγώγηση, το οικογενειακό κλίμα, την αδιάκοπη επίβλεψη, τη φροντίδα και την αγάπη με την οποία περιβάλλει κάθε παιδί.

  Το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ  έχει σαν σκοπό του να δημιουργήσει μαθητές με ισχυρή προσωπικότητα, ενισχύοντας όλα τα δημιουργικά προσόντα που έχουν σαν άνθρωποι. Η αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση, η δημιουργικότητα, η κοινωνικότητα, η σιγουριά, η στοργή, η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η αίσθηση ποιότητας κάθε πλευράς της ζωής είναι αυτά που καλλιεργούμε στους μαθητές μας, παράλληλα με το σύγχρονο εκπαιδευτικό μας έργο.

   

  Το νηπιαγωγείο μας έχει αναγνωριστεί και εγκριθεί από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.Επίσης παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ανησυχία τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης, θέτει και κατακτά διαρκώς νέους στόχους, ενώ βρίσκεται σταθερά στην εκπαιδευτική πρωτοπορία. Το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ,είναι ένα εκπαιδευτήριο με άρτια υλικοτεχνική υποδομή, με ενισχυμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, με έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό και κυρίως με συνέπεια στις αρχές του και σεβασμό στα παιδιά και στους γονείς, αγωνίζεται εδώ και 17 χρόνια για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την πολύπλευρη καλλιέργεια των μαθητών. Το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ είναι ένα σχολείο με παράδοση αλλά και προοπτική

   

  Η αληθινή αγάπη προς το παιδί θα μας υποδείξει τον τρόπο να τα βοηθήσουμε με ηρεμία και στοργή, να γίνουν ευχαριστημένοι και ισορροπημένοι άνθρωποι.

  Τ. ΝΙΚΟΛ

   

  • Το νηπιαγωγείο μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ , ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ μαθήματα ΜΠΑΛΕΤΟΥ για τα κορίτσια και TΑΕΚWONDO για τα αγόρια.
  • Επίσης κατά τις απογευματινές ώρες το νηπιαγωγείο μας λειτουργεί και ως παιδικό εργαστήρι το οποίο  περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες όπως ABCKidermusic, Μουσικόραμα (πρόγραμμα μουσικής + γυμναστικής), Θεατρικό Παιχνίδι, Pinqu’ s English (αγγλικά),Tennis, κλπ. σε πολύ προσιτές τιμές .

   

  Τασούλα Βασιλείου Ζορπά

  Διευθύντρια

  Πτυχιούχος 4ετούς φοίτησης FREDERICK

  με ισότιμο πτυχίο Πανεπιστημίου Κύπρου.

 • Facebook