Καλωσορίσατε!

Ο αθλητισμός αποτελεί μέσο ψυχαγωγίας αλλά είναι και ένας μηχανισμός που θωρακίζει την Υγεία και δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί σωστά η προσωπικότητα του παιδιού.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στο Αθλητικό σωματείο NUOVO CALCIO είμαστε περήφανοι που παίζουμε δημιουργικό και ψυχαγωγικό ποδόσφαιρο.

Η φιλοσοφία του Σωματείου μας εστιάζει στην ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην επιβράβευση της συμμετοχής.

 • Facebook
 • Youtube

Έμπειροι προπονητές

Πέραν του ότι είναι κάτοχοι προπονητικού διπλώματος Α,Β και C και με Τεχνικό Διευθυντή κάτοχο διπλώματος UEFA PRO, στοχεύουν να μυήσουν τα παιδιά στον αθλητισμό με πνεύμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης, δίνοντας έμφαση σε αρχές και αρετές, όπως η πειθαρχία, η αγωνιστικότητα, η εργατικότητα, η επιμονή και το πάθος. Μαθαίνουν στα παιδιά να συνεργάζονται με άλλα παιδιά της ηλικίας τους και να κοινωνικοποιούνται θέτοντας παράλληλα στόχους, ατομικούς και ομαδικούς.


Καταρτισμένο Προσωπικό

Ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό από έμπειρους προπονητές, αναλαμβάνει να μεταδώσει τις γνώσεις του με πολλή φροντίδα και αγάπη προς τα παιδιά. Συνδυάζουν τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις και δουλεύουν ακούραστα και ασταμάτητα με ζήλο. Οραματίζονται τη δημιουργία τέτοιων συνθηκών ούτως ώστε όλα τα παιδιά να νιώθουν άνετα και ευχάριστα σ’ ένα περιβάλλον φιλικό, υγιές και ασφαλές. Οργανώνουν αθλητικές και κοινωνικές δράσεις που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στα παιδιά.

 

 • Όνομα Ιδιοκτήτη:

  Υπηρεσίες: Βελτίωση ατομικής τεχνικής, Εξειδικευμένα προγράμματα αντοχής, Εμπεριστατωμένες ομιλίες επαγγελματιών, Εργομετρικά τεστ

  Χώρος Στάθμευσης: NAI

  Περιοχή Καπνιστών: NAI

 • Περιγραφή

  1475035524805_resized

  1475035595280_resized

   

  1475035767305_resized

   

 • Facebook
 • Youtube