Going out

Τέσσερις νέες ταινίες θα υποδεχτούμε στην μεγάλη οθόνη αυτήν την εβδομάδα

Βουράτε Γειτόνοι

 

Οι πολυαγαπημένοι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς επιστρέφουν… στη μεγάλη οθόνη!

Μετά το (μετριότατο) ‘Πουλί της Κύπρου’ του Λώρη Λοϊζίδη που γέμισε ασφυκτικά τις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου, ένας ακόμα τρομερά δημοφιλής και αγαπητός σεναριογράφος στο ευρύ κοινό, ο Γιώργος Τσιάκκας, κάνει άλμα από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη, μεταφέροντας μία από τις δημοφιλέστερες κωμικές σειρές που πέρασαν ποτέ από την κυπριακή τηλεόραση, το ‘Βουράτε Γειτόνοι’ στο κινηματογραφικό πανί, με την επιτυχία της ταινίας στο εγχώριο box office να θεωρείται εκ των προτέρων δεδομένη.

Ο τσιγκούνης και άξεστος ‘Ρίκκος Μάππουρος’ με τη θρυλική ατάκα ‘έσιει κούσπο στο Μιτσερό’, η φωνακλού ‘Πέπα’ με το μαδράτζι, η αφελής αισθητικός ‘Ναστάζια’, ο χαζούλης ‘Αρτεμάκης’, η κακομαθημένη ‘Κικίτσα’, ο αστυνόμος ‘Κάττος’, η φαγανή ‘Πωλίτσα’, ο ‘κοτσούθκιας’ Σοφρώνης και πολλοί άλλοι αγαπημένοι ήρωες της σειράς, επιστρέφουν μετά από χρόνια στην μεγάλη οθόνη, δριμύτεροι και ανανεωμένοι! Η κινηματογραφική ταινία υπόσχεται μία απρόσμενη πλοκή, διασκεδαστικές ατάκες και άφθονο γέλιο!

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης του ‘Μπρούσκο’ Στάμος Τσάμης και το σενάριο φέρει την υπογραφή φυσικά του Γιώργου Τσιάκκα. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Ζένιος, Άλκηστις Παυλίδου, Χριστίνα Παυλίδου, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Μάρα Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ξύστρας κ.α.

Σκηνοθεσία: Στάμος Τσάμης
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Ζένιος, Άλκηστις Παυλίδου, Χριστίνα Παυλίδου
Πρεμιέρα: 21 Mαρτίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ. 17.25, 19.45, 22.15 / ΣΚ και 15.00

 

 

Vox Lux

Μια εκρηκτική ερμηνεία από τη Natalie Portman στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Brady Corbet, που ακολουθεί τη σκανδαλώδη ζωή μιας ποπ σταρ, την γεμάτη τρικυμίες σχέση με την κόρη της και τον αυταρχικό ατζέντη της.

Το φίλμ ξεκινά το 1999, με τις έφηβες αδελφές Celeste (Raffey Cassidy) και Eleanor (Stacy Martin), οι οποίες έχουν επιβιώσει μιας ολέθριας, βίαιης τραγωδίας. Οι δυο αδελφές συνθέτουν και παρουσιάζουν ένα τραγούδι γύρω απο την εμπειρία τους, δημιουργώντας κάτι αξιαγάπητο και καθαρτήριο μέσα απο μια καταστροφή.

Οι αδελφές θα τραβήξουν την προσοχή ενός παθιασμένου μάνατζερ (Jude Law) και ξαφνικά θα ανέλθουν στη φήμη και την δόξα, με την Celeste στο ρόλο της στάρ και την Eleanor σε ρόλο δημιουργού. Φθάνοντας στο δεύτερο μισό του φίλμ που εξελίσσεται στο 2017, η 31χρονη πλέον Celeste (Portman) είναι μητέρα μιας έφηβης κόρης, που πασχίζει να πλοηγηθεί σε μια καριέρα γεμάτη σκάνδαλα, όταν μια νέα περίπτωση τρομακτικής βίας θα ζητήσει την προσοχή της.

Σκηνοθεσία: Brady Corbet
Πρωταγωνιστούν: Natalie Portman, Jude Law, Stacy Martin
Διάρκεια 114′
Πρεμιέρα: 21 Μαρτίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ. 19.40

 

Dragged Across Concrete

Ένας σκληρός, παλαιάς κοπής αστυνομικός (Mel Gibson) και ο ευέξαπτος, νεότερος συνεργάτης του (Vince Vaughn) τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν ένα βίντεο που δείχνει τις σκληρές μεθόδους καταστολής που ακολουθούν, διαρρέει στο διαδίκτυο. Με λίγα χρήματα και χωρίς καμία επιλογή, οι απογοητευμένοι αστυνομικοί βουτάνε στον εγκληματικό υπόκοσμο όπου και θα βρουν πολλά περισσότερα από όσα είχαν όσο ζούσαν στη σκιά.

H τρίτη ταινία μεγάλου μήκους του S. Craig Zahler είναι μια καταιγιστική περιπέτεια που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας και εντυπωσίασε για το κινηματογραφικό στυλ και τους πολυεπίπεδους χαρακτήρες.

Σκηνοθεσία: S. Craig Zahler
Πρωταγωνιστούν: Jennifer Carpenter, Mel Gibson, Michael Jai White
Διάρκεια: 159′
Πρεμιέρα: 21 Μαρτίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ. 19.00, 22.15

Us

H νέα ταινία τρόμου του βραβευμένου με Όσκαρ Jordan Peele .

Δύο χρόνια μετά την ταινία τρόμου ‘Get Out’, η οποία του χάρισε το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, ο Jordan Peele κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και υπογράφει το σενάριο του ‘Us’, ενός στιλιζαρισμένου horror film. Η ιστορία ακολουθεί τους Adelaide και Gabe Wilson (Lupita Nyong’o, Winston Duke), οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί με τα παιδιά τους στο παραθαλάσσιο πατρικό σπίτι της Adelaide, στην Βόρεια Καλιφόρνια. ‘Υστερα από μια ημέρα στην παραλία μαζί με την οικογένεια των Tyler (Elisabeth Moss, Tim Heidecker), η Adelaide – η οποία στοιχειώνεται απο ενα επιμονο τραύμα απο το παρελθόν – αρχίζει να νιώθει πως κάτι κακό θα συμβεί στην οικογένεια της. Καθώς η νύχτα πέφτει, η οικογένεια των Wilson βλέπει τέσσερις φιγούρες που κρατιούνται από τα χέρια, να στέκονται σιωπηλές έξω απο το σπίτι τους. Η απόλυτη ‘παράνοια’ ξεκινά… Ύστερα απο την απρόσμενη επιτυχία του ‘Get Out’, ο Peele έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω από το όνομά του, με τους φαν του είδους να αδημονούν για το νέο του εγχείρημα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι ακόμα μια περίπτωση-πυροτέχνημα όπως αυτή του M. Night Shyamalan.

Σκηνοθεσία: Jordan PeeleΠρωταγωνιστούν: Anna Diop, Elisabeth Moss, Lupita Nyong’o

Διάρκεια: 120′

Πρεμιέρα: 21 Μαρτίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ. 19.40, 22.15

Check In Cyprus - Αρχική

Σχετικά νέα

X
Translate »