Διήμερο προσωπικής ενδυνάμωσης: «Το ταξίδι του ήρωα»

Ένα διήμερο πρόγραμμα με σκοπό την ανακάλυψη του ήρωα που κρύβεται μέσα σας και την ενδυνάμωση του.

Το ταξίδι του κάθε ήρωα ακολουθεί περίπου τα ίδια στάδια. Ο ήρωας παίρνει την απόφαση για μια αλλαγή και ξεχύνεται σ’ ένα ταξίδι που περιλαμβάνει συμπληγάδες αλλά και οάσεις. Πολεμά ακατάπαυστα δράκους, περνά από σκοτεινά δάση, αντλεί έμπνευση από τους σοφούς και προχωρεί μέχρι να φτάσει σ’ αυτό που τον καλεί.

Ο καθένας μας αποτελεί τον ήρωα της δικής του ζωής. Έχει το δικό του προορισμό και τις δικές του προκλήσεις. Έχει όμως και δικά του, μοναδικά εσωτερικά εφόδια για να φέρει τους στόχους του εις πέρας. Το «ηρωικό» ταξίδι αφήνει τον κάθε άνθρωπο πιο δυνατό, πιο ισορροπημένο και πιο ολοκληρωμένο.

Στο διήμερο πρόγραμμα «Το ταξίδι του ήρωα», η Ελένη Μιχαήλ (εμψυχώτρια ομάδων) και ο Σωκράτης Παναγή (ψυχολόγος-συνθετικός ψυχοθεραπευτής), σας προσκαλούν να ταξιδέψουμε μαζί το ταξίδι του ήρωα με στόχους:

1. Την Αυτογνωσία: την βαθιά ανακάλυψη του εαυτού μας, των κρυμμένων ταλέντων και των δυνατοτήτων μας. Η αυτογνωσία, μας επιτρέπει να αγκαλιάσουμε τη μοναδική μας δημιουργικότητα και να εμβαθύνουμε τον προσανατολισμό μας για την προσωπική μας ολοκλήρωση.

2. Την Ενδυνάμωση: την αυτοπεποίθηση και εσωτερική δύναμη για να τροχοδρομήσουμε τις επιθυμητές αλλαγές. Η ενδυνάμωση προσθέτει ζωτικότητα, σιγουριά και εμπιστοσύνη για τα επόμενα βήματα στο ταξίδι μας.

Το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στη Λεμύθου, στο αγροτουριστικό κατάλυμα «Το σπίτι του Θέμη» που βρίσκεται σ’ ένα γαλήνιο τοπίο, στην καρδιά της φύσης, μακριά από τους αντιπερισπασμούς της σύγχρονης ζωής. Εκεί θα ρίξουμε τους ρυθμούς μας, ενσωματώνοντας την ηρεμία του δάσους, και θα αντλήσουμε έμπνευση απ’ τη σοφία της γης. Θα εμπλακούμε σε υπαίθριες δραστηριότητες και θα αφιερώσουμε ουσιαστικό χρόνο για ενδοσκόπηση. Θα εντρυφήσουμε σε βιωματικές ασκήσεις αυξάνοντας την επίγνωση και τη διαύγεια μας. Οι δραστηριότητες θα μας δώσουν την ευκαιρία να σωπάσουμε για λίγο το μυαλό, ούτως ώστε ν’ ακούσουμε το εσωτερικό μας κάλεσμα.

Ημερομηνίες: 30-31 Μαρτίου 2019.
Άφιξη: Σάββατο 30 Μαρτίου στις 10:00
Αναχώρηση: Κυριακή 31 Μαρτίου στις 17:00

ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος για τους συμμετέχοντες έχει ως εξής:
• €190 για τους πρώτους 6 που θα εγγραφούν.
• €220 για τους επόμενους 6 που θα εγγραφούν.
• €250 για όσους άλλους εγγραφούν.

Είναι πιθανόν να ζητηθεί από τους συμμετέχοντες να μοιραστούν το δωμάτιο τους με άλλους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας θέλει να σιγουρευτεί ότι θα μένει σε ατομικό δωμάτιο, μπορεί να το κάνει πληρώνοντας €30 επιπλέον. Η άνεση των συμμετεχόντων μας είναι από τις προτεραιότητες μας.

Το κόστος περιλαμβάνει
• Συμμετοχή στο πρόγραμμα
• Διαμονή για το Σάββατο 30 Μαρτίου
• 3 γεύματα, 1 πρόγευμα και υγιεινά σνακ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://goo.gl/forms/qhTpG0zYhbo9TEAS2

Με την συμπλήρωση της φόρμας, οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας υποδείξουν τον τρόπο πληρωμής. Η πληρωμή σας αναμένεται μέσα στις επόμενες 7 μέρες.

Λίγα λόγια για τους εμψυχωτές:

Η Ελένη Μιχαήλ αγαπά τη φύση, τα τσάγια και…το σέλινο! Της αρέσει να χάνεται ώρες ολάκερες στα βουνά και τα λαγκάδια, και να πιάνει την κουβέντα (κυρίως με άτομα κάτω των 7 και άνω των 70 ετών).

Παθιάζεται με τη βιωματική μάθηση και το παιχνίδι! Όνειρό της είναι οι άνθρωποι να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους ούτως ώστε να νιώθουν ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι. Έχει πτυχίο στις Επιστήμες της Αγωγής (δημοτική εκπαίδευση) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Διοίκηση. Εργάζεται εδώ και 10 χρόνια ως εμψυχώτρια ομάδων και εκπαιδεύτρια προγραμμάτων βιωματικής μάθησης. Στη δουλειά της αξιοποιεί τις θεωρίες της θετικής ψυχολογίας και της ολιστικής ανάπτυξης στη φύση.

Ο Σωκράτης Παναγή αγαπά τις προκλήσεις, αλλά πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους και τις ιστορίες τους! Του αρέσει να παίζει για ώρες επιτραπέζια ή άλλα ομαδικά παιγνίδια, ιδιαίτερα όσα περιλαμβάνουν κάποιο είδος έντονων προκλήσεων και ομαδικότητα.

Ενθουσιάζεται με την αποκάλυψη των κρυφών δυνατοτήτων στον κάθε άνθρωπο, όπως και με τον δρόμο τους προς την ολοκλήρωση τους. Έχει πτυχίο στη Ψυχολογία και μεταπτυχιακό στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Εργάζεται τα τελευταία 7 χρόνια ως ψυχοθεραπευτής, αλλά και ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε μεγάλους ή μικρούς οργανισμούς, όπως δήμοι, εταιρείες, εκπαιδευτικά ινστιτούτα (δημόσια και ιδιωτικά) κ.α.

Η προσέγγιση του περιλαμβάνει διαφορετικές, και πολλές φορές αντιφάσκουσες θεωρητικές προσεγγίσεις. Προτεραιότητα στη θεραπευτική ή την εκπαιδευτική του μέθοδο είναι η ενδοσκόπηση του ατόμου και η αναγνώριση των προσωπικών του ελευθεριών.

Για να βρείτε τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος, παρακαλώ ανοίξτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1CdMsS9TnuTTbLAUeFLikK-3tpzOmGtQR/view?usp=sharing

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »