Εκπαίδευση

Σε νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας οι εκπαιδευτικοί-Θα κλιμακώσουν τα μέτρα

Νέα κινητοποίηση εξήγγειλαν ΟΕΛΜΕΚ,ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ στη σκιά του ναυαγίου στο οποίο κατέληξε η σημερινή συνάντησή τους με τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη.

Παράλληλα, αποφάσισαν όπως τα συλλογικά όργανα της κάθε συντεχνίας ξεχωριστά και στη συνέχεια από κοινού συνέλθουν εκ νέου την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα των εκπαιδευτικών και συγκεκριμένα την κλιμάκωση των μέτρων τους.

Αναλυτικά οι συντεχνίες των εκπαιδευτικών κατά τη συνεδρίαση στην οποία συνήλθαν μετά την συνάντηση που είχαν με τον Κώστα Χαμπιαούρη και η οποία κατέληξε σε αδιέξοδο αποφάσισαν:

1)Νέα δυναμική κινητοποίηση όλων των εκπαιδευτικών σε χώρο και χρόνο που θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί προσεχώς και σίγουρα πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

2) Σύγκληση των Διοικητικών Συμβουλίων των τριών Εκπαιδευτικών Οργανώσεων χωριστά και στη συνέχεια από κοινού, την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018, για να αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα και να αποφασιστεί κλιμάκωση των μέτρων.

Τέλος, οι τρεις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις στέλνουν το μήνυμα προς τον εκπαιδευτικό κόσμο και την Κοινωνία για αγώνα διαρκείας και υπογραμμίζουν για μια ακόμη φορά ότι ο Υπουργός Παιδείας και οι αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου είναι οι βασικές αιτίες για τη διαφαινόμενη μη ομαλή έναρξη της  νέας σχολικής χρονιάς.

Πηγή: reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »