Δελτία Τύπου

Σημαντική πιστοποίηση οδικής ασφάλειας έλαβε η Kapnos Airport Shuttle

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι επιβάτες από τις υπηρεσίες σύμφωνα με έρευνα

Για πρώτη φορά στην ιστορία των δημόσιων συγκοινωνιών του τόπου, κυπριακή εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης στόλου λεωφορείων εξυπηρέτησης του κοινού, κατάφερε να εξασφαλίσει διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό επιβεβαίωσης της ποιοτικής υπηρεσίας που προσφέρει.

Η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle εξασφάλισε πρόσφατα το Πρότυπο Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας ISO 39001:2012. Το συγκεκριμένο πρότυπο παραχωρείται μετά από αυστηρό έλεγχο σε εταιρείες που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις σχεδιασμού και στην εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εργαλείο με σκοπό την πρόληψη της εμφάνισης δυσάρεστων οδικών συμβάντων και τη μείωση της βαρύτητας των συνεπειών τους, μέσα από ένα δομημένο πλαίσιο πολιτικής οδικής ασφάλειας.

Στο παρελθόν, η Kapnos Airport Shuttle είχε εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 9001:2015 το οποίο αφορά τη διαχείριση ποιότητας καθώς και το ISO 1801:2008 / OHSAS 18001:2017 το οποίο καλύπτει θέματα διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας στην εργασία.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2008 μια σειρά διαδικασιών με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό που διακινείται από και προς τα αεροδρόμια με λεωφορεία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η διεξαγωγή έρευνας σε ετήσια βάση για την ικανοποίηση των πελατών της, προκειμένου να αξιοποιηθούν υποδείξεις επιβατών και να επιλυθούν τυχόν προβλήματα που εντοπίζονται.

Η τελευταία έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2017 με τη συμμετοχή 400 επιβατών, κατέδειξε ότι το 92% ήταν πλήρως ικανοποιημένο από την καθαριότητα και την άνεση που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις του σταθμού αλλά και τα λεωφορεία καθώς και τον επαγγελματισμό του προσωπικού στον σταθμό. Στο ίδιο ποσοστό δήλωσαν ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό των οδηγών αλλά και τη συχνότητα των δρομολογίων καθώς και για την ακρίβεια στον χρόνο αναχώρησης.

Σχετικά νέα

X
Translate »