Aστυνομικά νέα

Αναβλήθηκε η δίκη για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας

Την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Ορόκλινη, με τραυματίες 42χρονο και 6χρονο αγοράκι, αποφάσισε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα. 

Ο 31χρονος κατηγορούμενος ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ότι έχει έντονες διαφωνίες με τον δικηγόρο που ανέλαβε την υπεράσπιση του Γιάννη Πολυχρόνη και ως εκ τούτου, ζήτησε να αλλάξε συνήγορο και γι’ αυτό προτίθεται να καταθέσει αίτημα για νομική αρωγή.

Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου στις 15 Μαρτίου 2023 και ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τα εξής αδικήματα:

Συνωμοσία για διάπραξη φόνου
Δις απόπειρα φόνου
Δις πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης
Κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α
Κατοχή και μεταφορά πυρομαχικών κατηγορίας Α
To xρονικό της απόπειρας φόνου

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής (04/12), όταν ρίχθηκαν πυροβολισμοί εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. Αυτοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια.

Σχετικά νέα

X
Translate »