CoronaVirus

ΚΕ: Δεν υπάρχει θέμα για απαγόρευση της κυκλοφορίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε χτες στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου τη τεράστια σημασία του να κληθούν όλοι οι συμπολίτες σε συστράτευση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με αντικείμενο τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πέρας της συνεδρίας ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ανέφερε πως αναβάλλεται η αυριανή συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, από τη στιγμή που υπάρχει ένα συναινετικό πακέτο μέτρων το οποίο αποφασίστηκε κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, στην παρουσία και των αρμόδιων Υπουργών.

Επισήμανε δε, πως «μέσα από αυτή την εξαιρετική συζήτηση – ενημέρωση η οποία οδήγησε σε πολύ συναινετικές προτάσεις, αξίζει τον κόπο να καθυστερήσουμε τρεις με τέσσερις ημέρες και να γίνει ένα πακέτο ακόμα πιο ολοκληρωμένο».

Σε δηλώσεις που παραχώρησε με τη σειρά του ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, αποκάλυψε πως θα ανακοινωθεί εντός της βδομάδας πακέτο μέτρων για τόνωση της ρευστότητας.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, ερωτηθείς αν υπάρχει θέμα απαγόρευσης της ελεύθερης κυκλοφορίας αυτή τη στιγμή, απάντησε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Σχετικά νέα

X
Translate »