Εκπαίδευση

LIVE: Στους δρόμους οι μαθητές – Έξω από το Προεδρικό για τετράμηνα

Βγαίνουν στους δρόμους σήμερα οι μαθητές, αντιδρώντας στον θεσμό των εξετάσεων τετραμήνων.

 

Η ΠΣΕΜ κάλεσε όλους τους μαθητές σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα, με το οποίο θα ζητούν την κατάργηση του θεσμού. Στις 10.30 οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στον χώρο στάθμευσης καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στη λεωφόρο Αθαλάσσας και θα ακολουθήσει πορεία προς το Προεδρικό.

Την ώρα που οι μαθητές θα βρίσκονται έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, οι καθηγητές θα έχουν συνεδρίαση με αντικείμενο την Αξιολόγηση του Μαθητή και τις εξετάσεις τετραμήνων.

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβουλίου της ΟΕΛΜΕΚ συνεδριάζει από τις 10:00 συζητώντας εισηγήσεις και προτάσεις για αλλαγές στον θεσμό.

Ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, δήλωσε χθες ότι το Υπουργείο βρίσκεται στη διαδικασία αποτίμησης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων τετραμήνων και καταγράφονται τα πεπραγμένα, τα οποία θα συζητήσει με την ΟΕΛΜΕΚ σε συνάντηση, που θα έχουν την επόμενη βδομάδα.

Το Υπουργείο Παιδείας, είπε, είναι ανοιχτό στον διάλογο, που θα οδηγήσει στην ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης.

Το Sigmalive καλύπτει λεπτό προς λεπτό τη διαμαρτυρία των μαθητών

 

Σχετικά νέα

X
Translate »