Αθλητικά Νέα

Σαλαμίνα-Αγία Νάπα 2-2: Δεν βολεύει κανέναν

Στην ισοπαλία έμειναν Νέα Σαλαμίνα και Αγία Νάπα (2-2) στο στάδιο «Αμμόχωστος», μία ισοπαλία που φυσικά χαροποίει περισσότερο την φιλοξενούμενη ομάδα και όχι την γηπεδούχο. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφεραν στην επανάληψη να βελτιωθούν και να ισορροπήσουν το παιχνίδι με τους Παύλου και Μάρτσιεφ. 
Εικόνα αγώνα: 
Έκπληξη η ομάδα του Γιώργου Κοσμά στο πρώτο μέρος, με τους «πορτοκαλί» να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα δύο γκολ από τους Λαμπρόπουλο και Μπάμπα. Και τα δύο γκολ για την φιλοξενούμενη ομάδα προήλθαν από στημένες φάσεις, με την Νέα Σαλαμίνα να παρουσιάζει αδράνεια στην άμυνα της.
Ο Ντε Γιόνγκε αρκετά προβληματισμένος έβλεπε την ομάδα του να μην μπορεί να επιβάλει το ρυθμό της, παρουσιάζοντας αρκετά κενά στην άμυνα, ενώ μεγάλο πρόβλημα υπήρχε και στα τελειώματα των λιγοστών φάσεων που δημιούργησαν με τους Αντόρνο και Μακρίεφ να μην μπορούν να μπουν στο ρυθμό του αγώνα.
Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Κούλλη Παύλου να μειώνει στο 47′ και να δίνει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με τους “ερυρθόλευκους” μάλιστα να βρίσκονται μια ανάσα από την ισοφάριση με τον Μακρίεφ.
Η Νέα Σαλαμίνα εμφανώς πιο βελτιωμένη στην επανάληψη, το απέδειξε με τον Μάρτσιεφ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, αλλάζοντας το σκηνικό στο «Αμμόχωστος». Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Αγία Νάπα πέτυχε τρίτο γκολ μετά από στημένο, ακυρώθηκε όμως σωστά για οφσάιντ.
Νέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Γκράιμς, Τσίνα, Τσιγκουΐνι, Κούσουλος, Μπεμπά (20΄ Τσούρτσουριτς), Σκοπελίτης, Αδόρνο (89΄ Χριστοφή), Πεδρίτο (65΄ Μάρτσιεφ), Παύλου, Μακρίεφ
Αγία Νάπα: Μπριντιγκάρ, Μέρτακκας, Λοϊζίδης (78΄ Κατσιής) , Σκόπλιακ, Λαμπρόπουλος (59΄ Αντωνίου), Ρέινολντς, Μπάμπα, Φούσκο, Ίμπσον, Γεωργίου (73΄ Φίλγκεϊτ), Άντολεκ

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

 

Σχετικά νέα

X
Translate »