Ασπίδα του Αίαντα

Η Ασπίδα του Αίαντα», μια οργάνωση με στόχο τη στήριξη δυσπραγούντων οικογενειών και ατόμων που δημιουργήθηκε εις μνήμη του Αίαντα Λοΐζου, ο οποίος σε ηλικία 5μιση χρόνων έχασε τη ζωή του όταν δαγκώθηκε από σκύλο ράτσας «Ακίτα» ενώ βρισκόταν με την οικογένεια του σε φιλικό σπίτι στη Σκαρίνου.

Λειτουργεί σε καθαρά εθελοντική βάση – με τη βοήθεια περίπου 30 εθελοντών- σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας και μετά από την οικονομική στήριξη και την πολύτιμη ενθάρρυνση του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β’, και ως προέκταση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Λάρνακας.

 

  • Facebook
  • Περιγραφή

    «Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ» άρχισε τη λειτουργία της, το Μάρτιο του 2014 και είναι μια προσπάθεια με στόχο τη στήριξη δυσπραγούντων οικογενειών και ατόμων. Δημιουργήθηκε στη μνήμη του μικρού Αίαντα Λοΐζου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 5μιση χρονών.

    Λειτουργεί σε καθαρά εθελοντική βάση – με τη βοήθεια περίπου 30 εθελοντών- σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας και μετά από την οικονομική στήριξη και την πολύτιμη ενθάρρυνση του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β’, και ως προέκταση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Λάρνακας. Προσφέρει απλόχερα στο συνάνθρωπο μας είδη, όπως μικροσυσκευές, έπιπλα, ρουχισμό, παπούτσια, παιγνίδια, βιβλία, παραμύθια και άλλα. Υπεύθυνη της «ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ» είναι η κ. Ελίνα Μοτίτου, μητέρα του Αίαντα.

    Η ανταπόκριση από τον κόσμο, τους πρώτους μήνες λειτουργίας της «ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ», είναι αρκετά μεγάλη, αφού παραλήφθηκαν πάρα πολλά πράγματα και μέχρι σήμερα έχει στηρίξει περίπου 400 οικογένειες.

    Δικαιούχοι στην παραλαβή των ειδών, είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, αλλά και οποιοσδήποτε, οι οποίοι έχουν ανάγκη από βοήθεια. «Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ» είναι ανοικτή, κάθε Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

X
Translate »