Breaking News

Επιχειρήσεις

Πρωτότυπη ιδέα από το ξενοδοχείο Princess

Γράφει το City of Larnaka

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε η διεύθυνση του ξενοδοχείου Princess σήμερα, ανήμερα των Θεοφανίων. To γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας, το οποίο λειτουργεί υπό τη διαχείριση της εταιρείας Sunny Seeker Hotels στις 18/12 ανακοίνωσε την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης που έγιναν στη μονάδα.

Με την ευκαιρία της σημερινής γιορτής των Θεοφανίων, η διεύθυνση αποφάσισε να κάνει τα δικά της Θεοφάνια και μέσα από αυτή την ενέργεια να συνδυάσει και τον καθιερωμένο αγιασμό που συνηθίζεται σε έτσι περιπτώσεις. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κίνηση η οποία σίγουρα προκάλεσε το ενδιαφέρον και των τουριστών που παραθερίζουν αυτήν την περίοδο στο ξενοδοχείο, προσφέροντας τους μια όμορφη εμπειρία, αναδεικνύοντας παράλληλα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της διαχειρίστριας εταιρείας κ. Μάριο Πολυβίου μας ανέφερε πως ‘‘ προχωρήσαμε σε αυτή την πρωτότυπη ενέργεια συνδυάζοντας τον αγιασμό για την ανακαίνιση της μονάδας και τιμώντας παράλληλα την ημέρα των Θεοφανίων. Ήταν μια πολύ όμορφη ενέργεια η οποία άρεσε και στους πελάτε μας, την οποία θα κάνουμε θεσμό καλώντας παράλληλα και κόσμο”.

princ1
princ3 princ4 princ5

Δείτε επίσης φωτογραφικό υλικό από τους ανακαινισμένους χώρους του ξενοδοχείου το οποίο έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

princ6 princ7 princ8

Σχετικά νέα

X
Translate »