Stories

Η Emirates ξεσηκώνει τους οπαδούς της Μπενφίκα

Η Emirates έκανε τους οπαδούς της Μπενφίκα να επευφημούν αυτή την εβδομάδα με μια χιουμοριστική ενέργεια στο στάδιο Estadio da Luz στην Πορτογαλία όπου έδωσε στους υποστηρικτές της Μπενφίκα μερικές υποδείξεις για το πώς να μοιράζονται το πάθος τους για την ομάδα, με τον τρόπο της Emirates.

Λίγα λεπτά πριν από το μεγάλο αγώνα ντέρμπι έναντι των αντιπάλων Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οκτώ μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών της Emirates κατέφθασαν στον κεντρικό κύκλο του γηπέδου και προχώρησαν για να δώσουν μια πολύ ιδιαίτερη επίδειξη υποστήριξης της Μπενφίκα. Με βάση την παραδοσιακή επίδειξη ασφάλειας της αεροπορικής εταιρείας, το πλήρωμα των οκτώ στάθηκε αντικρίζοντας τους οπαδούς του ποδοσφαίρου της Λισσαβόνας και έδωσε μια παθιασμένη, πνευματώδης και διασκεδαστική επίδειξη για το πώς να στηρίξει κάποιος την ομάδα, που συμπεριλάμβανε την τοποθέτηση ενός κασκόλ πάνω από τους ώμους ως σημάδι του “benfiquism”.

Ο Μπούτρος Μπούτρος, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing and Brand της Emirates δήλωσε: «Αυτή η ενέργεια είναι ένα τέλειο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο θέλαμε να συνδεθούμε με τους πελάτες μας μέσα από τη χορηγία. Ήταν εύθυμη, διασκεδαστική και συνέδεσε το πάθος μας για το ποδόσφαιρο με το πάθος των οπαδών της Μπενφίκα για την ομάδα τους. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να κάνουμε κάτι που θα έμενε αξέχαστο στους οπαδούς στο γήπεδο και πιστεύουμε ότι αυτό δούλεψε. Μπορεί ακόμη και να προσπαθήσουμε μια παραλλαγή αυτής της ενέργειας σε κάποια από τις πτήσεις μας και να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι επιβάτες.»

Αυτή η πράξη στο γήπεδο συμπλήρωσε το διαγωνισμό #HelloLisbon που φιλοξενείται στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Emirates μέσω του οποίου καλούνται οι οπαδοί, στον αγώνα και από το σπίτι, να αποθανατίσουν δημιουργικά πώς υποστηρίζουν την Μπενφίκα και να κερδίσουν δύο εισιτήρια Οικονομικής Θέσης από τη Λισαβόνα προς οποιοδήποτε σημείο στο δρομολόγιο του δικτύου της Emirates.

Για να παρακολουθήσετε την πλήρη «επίδειξη» επισκεφθείτε την: https://youtu.be/jAF2hZxdFRE

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy


Πηγή: www.sigmalive.com

sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »