Μόδα

Εντυπωσιακό το Winter Collection Fashion Gala!!! (Photos)

Πραγματοποιήθηκε στις 4 του Δεκέμβρη το εντυπωσιακό Winter Collection Fashion Gala στο Galu Seaside.

Το fashion show διοργανώθηκε απο το Cyprus Fashion & Art Days και είχε ως σκοπό να στηρίξει τα ιδρύματα Ένα Όνειρο Μια Ευχή και τον Παγκύπριο Οργανισμό Νεφροπαθών ( Π.Ο.Ν ). Έλαβαν μέρος οι Infolio Boutique, Ioannou Shoes, Crystal’s Closet, Βάσω Καναρι, Mara Di Moda, Stasia&Stasia, Retro Boutique, Mi Amande Boutique, Ferom Jewellery, Rever by Tecklα Ngundu με την ηθοποιό Ιωάννα Πολυνείκη, Μόνικα Μελέκκη και την δημοσιογράφο Κατερίνα Μηλιότη στον ρόλο των παρουσιαστριών. Tην διακόσμηση της βραδιάς ανέλαβε η Marina’s Flower Creations.

Την βραδιά έντυσε μουσικά το συγκρότημα ‘The Boots’. Συμμετείχαν 70 Μοντέλα συνολικά από την μεγαλύτερη σχολή μόντελιγκ στην Κύπρο το Umbrella Modelling School & Agency υπο την διεύθυνση του κ. Ιωάννη Μάλλα, εκ των οποίων 30 ηταν παιδάκια.

Όλα τα έσοδα από τις  πωλήσεις των εισιτηρίων  της εκδήλωσης  δωθηκαν στις οργανώσεις: “ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» και «ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ” (Π.Ο.Ν.).

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το City of Larnaka.com και θα ‘θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ιωάννη Μαλλά για την ευκαιρία που μας έδωσε να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση. Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

mal1

mal2

mal3

mal4 mal10

mal9

mal8

mal7

mal6

mal11

mal12

mal13

mal14

mal15

mal16

mal23

mal22

mal21

mal20

mal19

mal17

mal24

mal25

mal26

mal27

mal28

mal29

 

Σχετικά νέα

X
Translate »