Stories

Γεννήθηκε με μισό κεφάλι και είναι υγιέστατο παρά τις προβλέψεις των γιατρών

Ο Jaxon Buell από το Tavares της Φλόριντα, γεννήθηκε με μια σπάνια εγκεφαλική αναπτυξιακή διαταραχή που ονομάζεται microhydranencephaly. Αποτέλεσμα της διαταραχής είναι να λείπει από το μωρό μέρος του εγκεφάλου και του κρανίου του.

Mωρό που γεννήθηκε με μισό κεφάλι αψηφά τις προβλέψεις των γιατρών

Οι γονείς του είχαν την ευκαιρία να σταματήσουν την εγκυμοσύνη, αλλά δεν το έκαναν. Και ενώ οι γιατροί του έδωσαν μόνο λίγες μέρες ζωής, διαψεύστηκαν. Δεκατρείς μήνες μετά, το αγοράκι ζει σε ένα όμορφο περιβάλλον, με τους γονείς του να του προσφέρουν το καλύτερο δυνατό.

Η ιστορία του Jaxon έγινε viral μέσα από τη σελίδα του στο Facebook που μετρά πάνω από 147.000 χρήστες.

Mωρό που γεννήθηκε με μισό κεφάλι αψηφά τις προβλέψεις των γιατρών

Για να συγκεντρωθούν χρήματα, η οικογένεια έφτιαξε βραχιολάκια με το όνομα του μικρού αγοριού και μια ηλεκτρονική σελίδα. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 75.000 δολάρια.

Ο 30χρονος πατέρας του, Brandon δημοσίευσε ένα συναισθηματικό μήνυμα στο Facebook για να γιορτάσει τους 13 μήνες ζωής του Jaxon. «Μιλάει καταιγιστικά αυτές τις μέρες, μας διδάσκει ο ίδιος πώς να επικοινωνούμε μαζί του με τον δικό του τρόπο».

Mωρό που γεννήθηκε με μισό κεφάλι αψηφά τις προβλέψεις των γιατρών

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή σε τι πιστεύεις, είναι σαφές ότι οι μικροσκοπικές πατούσες του Jaxon θα μείνουν αναλλοίωτες σ’ αυτόν τον κόσμο. Έχει ήδη αγγίξει και εμπνεύσει περισσότερες ζωές σε ένα χρόνο από ό, τι θα εμπνεύσουμε οι περισσότεροι από εμάς σε όλη μας τη ζωή. Για τη ζωή του, είμαι καλύτερος, είμαι ευλογημένος, είμαι ευγνώμων, και είμαι πολύ απλά, ένας υπερήφανος «Addy». Σ ‘αγαπώ, γιε μου. Μπράβο, μεγάλε. #JaxonStrong.»

Πηγή:www.ant1iwo.com

ant1wo

Σχετικά νέα

X
Translate »