Αθλητικά Νέα

Υπόθεση Ουζόχο: To εφετείο απέρριψε την ένσταση της Ανόρθωσης – Προς παραίτηση ο Ανδρεάς Παντελή

Tο Εφετείο έκανε γνωστή την απόφαση του στην έφεση που κατέθεσε η Ανόρθωση για την πολύκροτη υπόθεση Ουζόχο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Να θυμίσουμε ότι ο Αθλητικός Δικαστής κατακύρωσε το παιχνίδι υπέρ του Απόλλωνα με 3-0 ενώ τιμώρησε την ομάδα της Αμμοχώστου με -9 βαθμούς (-6 και μηδενισμός). Απόφαση που δεν ικανοποίησε την Ανόρθωση η οποία εφεσίβαλε. Μετά από την συνεδρία του Σαββάτου (23/02) το Εφετείο αποφάσισε όπως απορρίψει την έφεση της Ανόρθωσης και διατηρηθεί η αρχική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.

 

 

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απόφαση του Εφετείου

Tο Εφετείο της ΚΟΠ κατά πλειοψηφία απέρριψε την έφεση του Σωματείου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και επικύρωσε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Αναφορικά με το μέρος της απόφασης που αφορά την ποινή του επιβλήθηκε στον ποδοσφαιριστή Φράνσις Ουζόχο από τον Αθλητικό Δικαστή, η ποινή ακυρώνεται ομόφωνα επειδή στον ποδοσφαιριστή δεν είχε ανακοινωθεί ότι είχε εναντίον του πειθαρχική διαδικασία.

Το κείμενο με το πλήρες σκεπτικό της απόφασης θα εκδοθεί και θα δημοσιευτεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

Το παίρνει πάνω του ο Ανδρέας Παντελή

Η πιο πάνω απόφαση φαίνεται πως φέρνει αλυσιδωτές εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας της Αμμοχώστου αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας omada.com.cy ο πρόεδρος της εταιρείας είναι έτοιμος να υποβάλει την παραίτηση του ακόμη και αν η ομάδα καταφέρει να κλείσει θέση στην εξάδα.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »