Αθλητικά Νέα

ΤΩΡΑ: H πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών για τη σύλληψη του Γιάγκου

Πορεία διαμαρτυρίας για τη σύλληψη και κράτηση του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης, Κυριακού Γιάγκου, πραγματοποιούν οι οπαδοί της ομάδας της Αμμοχώστου, οι οποίοι ξεκίνησαν από τον ζυγιστικό σταθμό των Λατσιών με κατεύθυνση τον Αστυνομικό Σταθμό της Λακατάμειας, όπου και κρατείται ο αναπληρωτής πρόεδρος.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Οι οπαδοί της Κυρίας, με αυτή τους την κίνηση θέλουν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον Δρ. Κυριακό Γιάγκου, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση που διερευνά η Αστυνομία, αναφορικά με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο.

H ιστοσελίδα μας βρίσκεται στον Αστυνομικό σταθμό Λακατάμειας και σας μεταφέρει την κατάσταση που επικρατεί.

Υπενθυμίζεται, ότι την πύλη του ΤΑΕ Αρχηγείου πέρασε το πρωί ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, ο οποίος κλήθηκε από τους ανακριτές της υπόθεσης που διερευνούν την καταγγελία του Απόλλωνα. Επίσης, για νέα κατάθεση κλήθηκε και ο Νιγηριανός τερματοφύλακας σήμερα το πρωί, στο ΤΑΕ Λάρνακας. Στην πρώτη του κατάθεση ο Ουζόχο ανέφερε ότι κατά τον επίδικο χρόνο βρισκόταν στο αεροπλάνο, ενώ τώρα θα πρέπει να απαντήσει εάν γνώριζε για την έκδοση του δελτίου υγείας του, χωρίς την υπογραφή του και τις ιατρικές του εξετάσεις.

Την ίδια ώρα για κατάθεση αναμένεται να κληθούν και οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν οι ιατρικές τους εξετάσεις για το δελτίο υγείας του Ουζόχο.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »