Εκπαίδευση

Το TIME Private Institute δημιούργησε το καλύτερο καλοκαιρινό σχολείο στην πόλη

Της Νάσιας Γεωργίου 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το φροντιστήριο TIME Private Institute είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό και το μοναδικό στο είδος του φροντιστήριο της Λάρνακας, το οποίο δημιούργησαν με αγάπη και όραμα δύο καθηγητές. Το καλοκαίρι το φροντιστήριο συνεχίζει τη λειτουργία του ως εγκεκριμένο καλοκαιρινό σχολείο με 150 παιδιά, 15 καθηγητές και 10 τμήματα παιδιών ανά ηλικία.

Ένα καλοκαιρινό σχολείο που συνδυάζει παιχνίδι και μάθηση. Ένα σχολείο με αυστηρά πρότυπα ασφάλειας που φτιάχνει στα παιδιά ένα δημιουργικό καλοκαίρι μέσα σε ειδικούς κλιματιζόμενους χώρους.

To summer school προσφέρει τέχνη και χειροτεχνίες, μουσική, χορό, θέατρο, ρυθμική γυμναστική, γυμναστική, εκπαιδευτικά παιχνίδια, αγγλικά, παιχνίδια ομαδικότητας, ρομποτική, computers, αλλά και ειδικό εργαστήρι πειραμάτων ειδικά για παιδιά. Κάθε Παρασκευή υπάρχει ειδικό πρόγραμμα το οποίο εναλλάσσετε κάθε εβδομάδα.  Την μία Παρασκευή πραγματοποιείτε μια εκπαιδευτική εκδρομή εγκεκριμένη σε ασφαλή μέρη και την άλλη διασκεδαστικά προγράμματα όπως survival, διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού.

Ένα ανώτερο ιδιωτικό φροντιστήριο το οποίο κατέχει όλες τις προϋπόθεσεις που ζητά το υπουργείο παιδείας και αποτελεί πρότυπο καλοκαιρινού σχολείου.

Το σχολείο ξεκινάει στις 7:00 το πρωί, το πρώτο πρόγραμμα τελειώνει η ώρα 13:00 και όσα παιδία επιθυμούν φεύγουν. Τα παιδιά που μένουν και στο δεύτερο πρόγραμμα τρώνε στην καφετέρια συγκεκριμένο φαγητό ελεγμένο και προσαρμοσμένο στη διατροφή ενός παιδιού και τελειώνουν το πρόγραμμα η ώρα 17:00. Το σχολείο λειτουργεί και τους 3 καλοκαιρινούς μήνες και γίνονται δεκτά παιδιά πάνω από 5 ετών.

Το καλοκαιρινό σχολείο εδώ και 3 χρόνια έχει καταφέρει να κάνει τα παιδιά να μην θέλουν να φύγουν από αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί όχι μόνο δεν τους ασκείται  η πίεση της σχολικής χρόνιας αλλά και επειδή μαθαίνουν παίζοντας.

Σχετικά νέα

X
Translate »