Αθλητικά Νέα

Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Σωματείου Ολυμπιακής Γυμναστικής Βύρων που έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικης the necklace of DESSISLAVA

Mε πολύ καλές επιδόσεις, μεταξύ αυτών και ένα χάλκινο μετάλλιο, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους οι αθλήτριες ρυθμικής ενόργανης του Σωματείου  Ολυμπιακής Γυμναστικής  Βύρων στη Βουλγαρία. Τα κορίτσια  έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικης the necklace of DESSISLAVA όπου έλαβαν μέρος πάνω από 13 χώρες. 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Σε σχετικό δελτίο τύπου το σωματείο συγχαίρει τις αθλήτριες οι οποίες επέστρεψαν στην Κύπρο την Τρίτη. Μεταξύ άλλων το δελτίο τύπου αναφέρει:

”Μεγάλος αγώνας με πολλές συμμετοχές και τα κορίτσια μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καταφέρνοντας να δείξουν την μεγάλη πρόοδο που έκαναν μέχρι στιγμής κάνοντας έτσι πολύ καλές εντυπώσεις.

Αποτελέσματα:

  1. Στην κατηγορία γυναικών έλαβαν μέρος 4 από τα κορίτσια με την Αλίνα Νεοφύτου να κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι.
  2. Η Στυλιάνα Μακαρίτη κέρδισε την 5η θέση στη μπάλα, η Ερατώ Πιττάλη κέρδισε την 5η στο στεφάνι και η Σοφία Ζύκοβα κέρδισε την 6η θέση στην κορδέλα.
  3. Στην κατηγορία νεανίδων αγωνίστηκε η Γεωργία Ζήνωνος που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη κορδέλα και αργυρό μετάλλιο στην μπάλα και στις κορίνες στη χρονολογία 2005.
  4. Στην κατηγορία νεανίδων αγωνίστηκε και η Αντωνία Σταύρου όπου κέρδισε την 4η θέση στο σχοινάκι στη χρονολογία 2004.
  5. Στην κατηγορία κορασιδων αγωνίστηκε η Λουκία Φώτη που κέρδισε την 5η θέση στο σχοινάκι.

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και ιδιαίτερα στις προπονήτριες τους Ντανιέλλα Στυλιανού και Άντζελα Παντελή καθώς και την Μυρουλλα Σιαμπτάνη που πλέον σε ρόλο προπονήτριας βρίσκεται πάντα κοντά στα κορίτσια να τα εμψυχώνει και να τα βοηθά σε ότι χρειαστούν. Την αποστολή συνόδευσε και η Χριστιάνα Σιακαλλη που δυστυχώς λόγω του τραυμαυτισμου της στο γόνατο δεν καταφερε να αγωνισθεί.

Το Σωματείου Ολυμπιακής Γυμναστικής Βύρων ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά στον μεγάλο χορηγό τους Megabet Plus που ανέλαβε το κόστος των εισιτηρίων των αθλητριών για τη Βουλγαρία”.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »