Αθλητικά Νέα

Tα «Prestige Fights» πάνε Φοινικούδες τον Ιούνιο

Τον Ιούνιο πρόκειται να διεξαχθεί η επιτυχημένη διοργάνωση «Prestige Fights», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Γιορτής του Κατακλυσμού που διοργανώνει ο Δήμος Λάρνακας. Φέτος, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το θεαματικό show σε ανοιχτό χώρο. Το φαντασμαγορικό μαχητικό show, που φέρει την υπογραφή του κορυφαίου επί πέντε συναπτά έτη πρωταθλητή Ευρώπης Χαράλαμπου Γιωργούδη, θα διεξαχθεί το Σάββατο, 2 Ιουνίου, στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.
Το Show, το οποίο πέρυσι καθήλωσε περισσότερους από χίλιους θεατές, φιλοξενεί για πρώτη φορά ο Δήμος Λάρνακας. Χάρη στον Χαράλαμπο Γιωργούδη, οι Κύπριοι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητές τους, καθώς και να αναμετρηθούν με μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος από Ρωσία, Αγγλία και Ελλάδα.
Ο δικός μας Χαράλαμπος Γιωργούδης, ο οποίος έχει σημειώσει λαμπρή πορεία και μεγάλες διακρίσεις στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων ομοσπονδιών παγκοσμίως. Ο ίδιος έχει κατορθώσει να καταστήσει θεσμό για την Κύπρο τα «Prestige Fights», δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες θεατές να απολαύσουν αγώνες μαχητικότητας σε συνθήκες πραγματικής αρένας.
 Το συγκλονιστικό Show “Prestige Fights 4” έρχεται στη Λάρνακα από το Giorgoudes FIGHT CLUB και τον  Όμιλο Εταιρειών Prestige, με σκοπό να προσφέρει θεαματικά κτυπήματα, αλλά και τα πιο epic knock out, που κόβουν την ανάσα, ενώ υπόσχεται να ξεσηκώσει όχι μόνο την πόλη της Λάρνακας, αλλά ολόκληρη την Κύπρο.

Σχετικά νέα

X
Translate »