ΑΕΚ

Στη Λάρνακα η φετινή διοργάνωση Football Stars Day

Την Τετάρτη, 1η Μαΐου θα διεξαχθεί στην ΑΕΚ Αρένα – «Γ. Καραπατάκης» η Football Stars Day της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Συνδιοργανωτές είναι ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Όπως και στην περσινή διοργάνωση, όλα τα έσοδα ενισχύουν την προσπάθεια ανέγερσης της πτέρυγας που θα στεγάσει το Τμήμα Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών στο Μακάρειο νοσοκομείο.

Αποκορύφωμα και της φετινής Football Stars Day θα είναι ο αγώνας επίλεκτων Κύπριων εναντίον των Ξένων. Πρόκειται για την αφρόκρεμα του Πρωταθλήματος Cyta, η οποία έχει επιλεγεί μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία.

Φετινή καινοτομία η συμμετοχή και των κοριτσιών του γυναικείου πρωταθλήματος, αφού σε κάθε ομάδα θα υπάρχουν τουλάχιστον δυο ποδοσφαιρίστριες.

Η σύνθεση των ομάδων θα ανακοινωθεί την Τρίτη του Πάσχα, 30 Απριλίου,  σε συνέντευξη Τύπου.

Μέγας Χορηγός της Football Stars Day 2019 είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου.

 

Χορηγούν: H Τράπεζα Κύπρου, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, τα εστιατόρια Ocean Basket και η Petrolina.

Υποστηρικτές είναι ο ΚΟΑ και ο ΠΑΣΠ.

 

Η εκδήλωση αρχίζει στις 17:00 την Πρωτομαγιά και πέρα από τον αγώνα περιλαμβάνει κάθοδο αλεξιπτωτιστών, δοκιμασίες πρώην ποδοσφαιριστών απ’ όπου θα συλλεγούν χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα, χορευτικά με τη Σχολή Αντιγόνης Τασουρή και άλλα πολλά.

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »