Αθλητικά Νέα

Στεργίδης “Στην Κερκίδα” για τον Δρ. Σεργίου/”Ήταν ασυγκράτητος στην Τραπεζούντα”

Ο Μιχαλάκης Στεργίδης, που επί χρόνια υπηρέτησε την Ανόρθωση μέσα από διάφορα πόστα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή μας “Στην Kερκίδα” στο DIGITAL TV και μίλησε για τον Δρ. Σέργη Σεργίου, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο κ. Στεργίδης, όχι μόνο συνεργάστηκε με τον Δρ. Σεργίου στην Ανόρθωση αλλά ήταν και συμμαθητές στο Γυμνάσιο της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Και είπε πολλά στον Πάνο Λάρκο…

-Πάλεψε γενναία, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα και τη ζωή. Κέρδισε όμως τον αγώνα της εκτίμησης όλου του κόσμου. Ήταν ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαία γράμματα, πολύ καλός επιστήμονας. Υπήρξε για δεκαετίες μέλος της Ανόρθωσης, συνεργαστήκαμε πάρα πολλές φορές. Ήμασταν και συμμαθητές στο Γυμνάσιο στην Αμμόχωστο.

-Ήταν ένας άνθρωπος που προσέφερε συνέχεια στον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στην Ανόρθωση. Είχε την Ανόρθωση, όπως είχε και την οικογένειά του.

-Έφυγε ένας καλός φίλος, καλός άνθρωπος, ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο για την Ανόρθωση

Για το τι θυμάται πιο έντονα από τον Δρ. Σεργίου: Θυμάμαι τον πανηγυρισμό που κάναμε στην Τραπεζούντα. Όταν προκριθήκαμε, δεν τον κρατούσε κανένας. Παρόλο που εγώ μπορούσα να τον συγκρατήσω, ήταν ασυγκράτητος. Ύψωνε τα χέρια και ευχαριστούσε το Θεό. Ήταν μία εικόνα πολύ συγκινητική για όλους μας. Η εικόνα που έχω για τον γιατρό είναι με τα χέρια ψηλά και έτσι θα τον σκέφτομαι πάντα.

-Ήταν και εξαίρετος μαθητής. Εμείς μείναμε στο κλασικό, αυτός πήγε στο πρακτικό.

-Ποτέ του δεν έπαιρνε λεφτά για τίποτα από την Ανόρθωση, ούτε για εγχειρήσεις, ούτε καν για φάρμακα. Βοήθησε και πολύ κόσμο.

-Το έργο του είναι ανεκτίμητητο και είμαι βέβαιος ότι η Ανόρθωση θα τιμήσει μεταθανάτια τον γιατρό

Σχετικά νέα

X
Translate »