Γενικά

Σπαρακτική μαρτυρία του πατέρα του Παναγιώτη Θεοφίλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχάλης Θεοφίλου – Πατέρας Παναγιώτη Θεοφίλου

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η φιγούρα που βλέπετε στο βίντεο είναι ο γιός μου, ο Παναγιώτης Θεοφίλου. Κατεβαίνει από το δεκάτονο και εφαρμόζει μια προσωπίδα στο κεφάλι του, 25 λεπτά πριν το μεγάλο μπάμ.

 

Μ’ αυτά τα λόγια, ο Μιχάλης Θεοφίλου περιγράφει το βίντεο – ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησης του στο Facebook.

Μιχάλης Θεοφίλου – Πατέρας Παναγιώτη Θεοφίλου

Κοιτάξετε στο βάθος σε απόσταση 60 μέτρων την πυρκαγιά οροφής στα εμπορευματοκιβώτια των οποίων οι οροφές έχουν ήδη διαρρηχθεί από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά. Ήταν θέμα χρόνου να θερμανθούν τα υπόλοιπα 79 εμπορευματοκιβώτια με 850 τόνους πυρίτιδα και να εκραγούν.

Ο Θεοφίλου δημοσιεύει και φωτογραφικά ντοκουμέντα στα οποία φαίνεται το δεκάτονο πυροσβεστικό στο οποίο επέβαινε ο γιος του… να προσεγγίζει τα φλεγόμενα εμπορευματοκιβώτια. Εικόνες αποκάλυψης και ανατριχιαστικοί διάλογοι σε δεύτερο βίντεο – λίγο μετά τη φονική έκρηξη.

-Ρε να βρούμε τραυματίες. Τραυματίες, οπωσδήποτε.
-Κοίταξε μέσα στο όχημα. Έχει τίποτε; Πάμε γύρω να κοιτάξουμε.
-Φίλε πάμε πιο κοντά δεν έχει τίποτε άλλο να παίξει.
-Όι να παίξει. Να δούμε για τραυματίες. Να παίξει δεν έχει.

Μάταια ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες…

-Ρε φιλέ γ… πρέπει να βρούμε κανέναν ζωντανό. Δεν γίνεται.
-Σκότωσαν τα κοπελούθκια του κόσμου.
-Ρε φίλε να βρούμε κανέναν άνθρωπο ρε φίλε. Να βρούμε κανέναν ζ… τραυματία ρε φίλε.

Βίντεο και φωτογραφίες που ήταν ανάμεσα στα τεκμήρια που κατατέθηκαν στο δικαστήριο. Ο τραγικός πατέρας, πυροσβέστης και ο ίδιος, βρέθηκε στη σκηνή από την πρώτη στιγμή.

 

Μιχάλης Θεοφίλου – Πατέρας Παναγιώτη Θεοφίλου

Και μετά ήρθε ο Τράγκολας. Τον ρωτούσα αν σκοτώθηκε ο γιος μου, δεν μου έλεγε. Άμαν τον ρώτησαν αν σκοτώθηκαν και οι έξι έκανε την κελλέ του κάτω. Εντάξει κατάλαβα. Είδα ορισμένους νεκρούς κάτω με τα σεντόνια σκεπασμένους. Ήξερα ότι σκοτώθηκαν όλοι.

Σπαράζει η ψυχή μου” γράφει ο Θεοφίλου στην ανάρτησή του 8 χρόνια μετά τον όλεθρο… και επιρρίπτει ευθύνες στην ηγεσία της ΕΦ και τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής.

Σχετικά νέα

X
Translate »