Έχουμε θέμα

Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες υποστατικών στην οδό Αλβέρτου Σβάϊτσερ στην Βιοτεχνική Λάρνακας (ΦΩΤΟ)

Για ακόμη ένα χειμώνα οι επαγγελματίες που διατηρούν υποστατικά στην οδό Αλβέρτου Σβάϊτσερ στη βιοτεχνική Λάρνακας α αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το δρόμο που εφάπτεται των επιχειρήσεων τους.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Προκειται για ένα διαχρονικό πρόβλημα το οποίο σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν στο CITY OF LARNAKA οι επαγγελματίες, παρα τα παράπονα που κάνουν κάθε χρόνο προς το Δήμο Λάρνακας κανείς δεν μπόρεσε να το επιλύσει.

Συγκεκριμένα τα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη συγκεκριμένη οδό, εστιάζεται στην άθλια κατάσταση του δρόμου από τον οποίο απουσιάζει η άσφαλτος με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να δημιουργείται θέμα με σκόνες και το χειμώνα με τις πρώτες βροχές ο δρόμος μετατρέπεται σε βάλτο με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στην είσοδο και έξοδο οχημάτων με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις οι επιχειρήσεις να χάνουν πελάτες  λόγω της κατάστασης του δρόμου.

Επίσης δικαιολογημένα οι παραπονούμενοι αναφέρουν ότι πληρώνουν φόρους προς το Δήμο αλλά για αυτό το θέμα ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι φέρνουν από μόνοι τους μπετονιέρα για να κλείνουν λακούβες.

Το αίτημα των επαγγελματιών είναι όπως ο δρόμος ασφαλτοστρωθεί και καλούν το Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα να εισακούσει το αίτημα τους.

Η σελίδα μας σε επικοινωνία που είχαμε με το Δήμαρχο κ Ανδρέα Βύρα μας ανέφερε ότι είναι εις γνώσην του το ζήτημα και ήδη έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για να επιλυθεί το ζήτημα στο επόμενο διάστημα.   

Σχετικά νέα

X
Translate »