Νέες Αφίξεις

Q Boutique Hotel: Το παραδοσιακό έρχεται να συναντήσει το μοντέρνο στο κέντρο της πόλη μας

Της Νίκης Μιχαήλ
H εταιρεία Quality Group συνεχίζει να αλλάζει την πόλη μας και να φέρνει συνεχώς μοναδικά έργα τα οποία ήταν αναγκαία. Ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρο, ποιοτικά οικιστικά συγκροτήματα, ψηλά κτίρια κ.α είναι μερικά από τα έργα που η εταιρεία ήδη έχει ολοκληρώσει, είναι σε διαδικασία ή έρχονται στην πόλη μας. Ένα απ’ αυτά είναι και το Q Boutique Hotel το οποίο προορίζεται για να ξεκινήσει στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Αδωνίδος.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η διαφοροποίηση είναι μια λέξη που πραγματικά περιγράφει το Q Boutique Hotel. Ένας υπέροχος συνδυασμός παραδοσιακού και μοντέρνου σχεδιασμού ετοιμάζεται να φέρει στην καρδιά της Λάρνακας η Quality Group.

Το κυρίως κτίριο μαζί με την εξωτερική αυλή θα παρέχουν λειτουργικότητα και λύσεις σε επιχειρηματίες που θα θέλουν να οργανώσει επαγγελματικές συναντήσεις και φυσικά θα προσφέρει επιλογή για διαμονή σε ένα χαλαρωτικό και ξεκούραστο περιβάλλον.

Το Q Boutique Hotel, σύμφωνα με την εταιρεία, θα διαθέτει 40 ευρύχωρα δωμάτια τα οποία θα προσφέρουν άνεση, αλλά θα χαρακτηρίζονται ταυτόχρονα από το μοναδικό τους στυλ, καθώς προσφέρουν στους πελάτες όμορφη θέα της πόλης. Θα διαθέτει καφετέρια, εστιατόριο και μπαρ τα οποία θα έχουν και αυτά με τη σειρά του μια μοναδικότητα στο σχεδιασμό τους.

Μάλιστα, από το χώρο δεν απουσιάζουν,  γυμναστήριο, καθώς και  αίθουσα συνεδριάσεων. Η ιδανική του τοποθεσία  στο κέντρο της πόλης προσφέρει, ωστόσο, σε όποιον το επιλέξει μια πληθώρα επιλογών από γνωστά καταστήματα και εστιατόρια που βρίσκονται στη γύρω περιοχή.

Το Q Boutique Hotel έρχεται και θα αποτελέσει μια από τις πιο ξεχωριστές επιλογές, κυρίως για τα άτομα που συνηθίζουν να συνδυάζουν τα επαγγελματικά τους μαζί με την προσωπική τους ξεκούραση, καθώς επίσης για ζευγάρια και οικογένειες που επιθυμούν περάσουν τις διακοπές τους σε ένα χώρο με απόλυτη άνεση και καλαισθησία.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »