Δελτία Τύπου

«Plus Properties Cyprus: Παρέδωσε το πρώτο της έργο στη Λεμεσό»

Με την ευκαιρία της παράδοσης ακόμα ενός οικιστικού έργου, η Plus Properties Cyprus, μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες της Κύπρου στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, διοργάνωσε δεξίωση – κοκτέιλ στο πρόσφατο έργο της με την ονομασία «PLUS 3 Residence» στο Debenhams, την Τρίτη, 17 Ιουλίου, 2018.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεγάλος αριθμός επισήμων, δικηγόρων, μεσιτών, τραπεζιτών και φίλων.

Πλήρη δείγματα διαμερισμάτων ήταν έτοιμα να υποδεχτούν τους καλεσμένους, επιδεικνύοντας έτσι το εξαιρετικό εσωτερικό της κάθε μονάδας. Ο κύριος Georges Chehwane, Πρόεδρος της Plus Properties, ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους για την παρουσία τους.

Ο κύριος Chehwane διαβεβαίωσε ότι η Plus Properties θα συνεχίσει να «κτίζει γρήγορα» και να παραδίδει κορυφαία οικιστικά έργα. Εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του στην Κύπρο και στις εξαιρετικές ευκαιρίες και πρωτοβουλίες που προσφέρει η κυβέρνηση, όπως τα προγράμματα ιθαγένειας και μόνιμης κατοικίας. Κατά τον κύριο Chehwane «η Λεμεσός υπήρξε και θα είναι πάντα ο μαγνήτης των ξένων επενδύσεων, είναι ο επενδυτικός κόμβος της Κύπρου».

Για να προσθέσει ότι η «Λεμεσός έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της. Με το άνοιγμα του καινούριου καζίνο, τη Μαρίνα, τις αυξανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες και υποδομές της, η πόλης αυτή είναι έτοιμη να προσφέρει μία πανέμορφη τοποθεσία σε ανθρώπους που επιθυμούν να ζήσουν εδώ».

Το νέο έργο Plus 3 Residence, βρίσκεται μόλις 80 μ. από την παραλία της Λεμεσού. Το πενταόροφο κτήριο έχει σχεδιαστεί με έξυπνο τρόπο από τους Epitessera Architects ώστε να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες σύγχρονης διαβίωσης σε προνομιούχα τοποθεσία της Λεμεσού.

Το Plus 3 Residence, το οποίο βρίσκεται κοντά σε υπηρεσίες, αποτελείται από διαμερίσματα του ενός ή των δύο υπνοδωματίων, στεγασμένους χώρους στάθμευσης και αποθήκες, προσφέροντας εξαιρετική θέα στη θάλασσα και το απόλυτο αίσθημα γαλήνης. Είναι ένα από τα τέσσερα έργα που πωλήθηκαν από την Plus Properties σε επενδυτές για σκοπούς απόκτησης Κυπριακής ιθαγένειας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από το Plus 3 Residence, η εταιρεία Plus Properties Cyprus έχει ακόμα τέσσερα υπό κατασκευή έργα στη Λεμεσό: το Plus 4 Residence, ένα πενταόροφο κτήριο το οποίο απέχει μόνο πέντε λεπτά από τη Μαρίνα Λεμεσού, το Plus 8 – The Ruby, ένα υψηλής ποιότητας περιφραγμένο κτήριο με πισίνα και υπηρεσίες, το Plus 14 – Columbia Residence το οποίο βρίσκεται σε μία εξαιρετικά περιζήτητη οικιστική περιοχή της Λεμεσού και μόλις 5 λεπτά από την παραλία… και τέλος το υπό μελέτη έργο Plus 20 Residence το οποίο βρίσκεται στα ανατολικά περίχωρα της Λεμεσού, στον Ποταμό Γερμασόγειας. Το έργο αυτό προσφέρει ησυχία στους κατοίκους του.

Σήμερα, η Plus Properties Cyprus αναπτύσσει περισσότερα από 20 έργα σε στρατηγικές τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Λάρνακα και τη Λεμεσό… Κάποια από τα έργα έχουν ήδη παραδοθεί στους ενοίκους, κάποια άλλα βρίσκονται υπό ανέγερση ενώ υπάρχουν και πολλά φιλόδοξα έργα που βρίσκονται ακόμα στο σχεδιαστήριο.

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση ενός τυχερού ζευγαριού το οποίο κέρδισε ένα ταξίδι για ένα Σαββατοκύριακο στη Βηρυτό, μια προσφορά της Plus Properties Cyprus.

Σχετικά νέα

X
x
Translate »