Εκπαίδευση

Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Μαζωτού: Gold award στα Cyprus Educational Leaders Awards 2019

Πραγματοποιήθηκαν ψες στη Λευκωσία τα Cyprus Educational Leaders Awards 2019, στα οποία έλαβαν μέρος και σχολεία απ την πόλη μας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Μαζωτού κέρδισε ψες βράδυ το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία  με τίτλο υποψηφιότητας «Ναυάγιο Μαζωτού – Ένα ταξίδι που δεν τελείωσε».

 

Η Διευθύντρια του σχολείο κ. Αγγέλα Καϊμακλιώτη μετά την απονομή ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό:

Η μετάθεση μου το περασμένο καλοκαίρι στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο του Μαζωτού, έκρυβε εκπλήξεις και προκλήσεις…
Η σημαντικότερη από τις προκλήσεις ήταν το ναυάγιο ενός αρχαίου εμπορικού καραβιού που βρίσκεται στη θάλασσα του Μαζωτού. Το καράβι έγινε πολύ σύντομα σχέδιο δράσης για βελτίωση και ανάπτυξη, φάρος για την πορεία του σχολείου, έμπνευση για δημιουργία και συνεργασίες.
Τα παιδιά έδωσαν ζωή στο βυθισμένο καράβι κι αυτό ανταπέδωσε, χαρίζοντάς τους γνώσεις κι εμπειρίες μοναδικές.
Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι εκείνη η μαγική στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι ακόμη και σε ένα μικρό σχολείο, μικροί άνθρωποι μπορούν να κάνουν μεγάλα όνειρα κι αν το θελήσουν να μεγαλουργήσουν.
Αφιερώνω το χρυσό βραβείο για τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία, στις εκλεκτές συναδέλφους μου, στα αγαπημένα μου Μαζωτόπουλα και χαίρομαι γιατί αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειώσει…

***Στην κατηγορία Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία
με τίτλο υποψηφιότητας «Ναυάγιο Μαζωτού – Ένα ταξίδι που δεν τελείωσε», Gold award 🥇κερδίζει το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Μαζωτού

Σχετικά νέα

X
Translate »