Αθλητικά Νέα

O Κίκης Κωνσταντίνου για την κατάσταση στην Ανόρθωση

Οι εξελίξεις στην Ανόρθωση είναι αλυσιδωτές καθώς εντός της ημέρας ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή αναμένεται να γνωστοποιήσει την αποχώρηση του από τον προεδρικό θώκο. Η κατάσταση στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι αρκετά δύσκολη σε όλους τους τομείς. 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Το σωματείο της ομάδας ως ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας προσπαθεί να βρει σύντομα τις λύσεις που θα φέρουν την ανάκαμψη όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

 

Το AlphaNews.Live επικοινώνησε με τον επίτιμο πρόεδρο της Ανόρθωσης, Κίκη Κωνσταντίνου, για να λάβει την γνώμη του περί των τελευταίων εξελίξεων.

 

Ο κ. Κίκης μας ξεκαθάρισε από την αρχή ότι τα όσα γνωρίζει είναι αυτά που γνωρίζει και ο μέσος Κύπριος όμως σαν επίτιμος πρόεδρος μας έδωσε τη δική του άποψη. Καταρχάς θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση.

 

Κατά τον κ. Κωνσταντίνου σημαντικό κριτήριο στην εξέλιξη της όλης κατάστασης είναι η στάση που θα αποφασίσει να κρατήσει το σωματείο ως ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας και κατά συνέπεια ο κ. Πουλλαΐδης. Μας έθεσε όμως και δύο χαρακτηριστικά ερωτήματα, «ο κ. Πουλλαΐδης θα επανέλθει στο προσκήνιο ή θα επιλέξει να αποχωρήσει από το σωματείο; Αν όμως δεν θελήσει να επανέλθει στο προσκήνιο τότε ποιος μπορεί να αναλάβει;»

 

Ενώ συνέχισε θυμίζοντας μας ότι και ο κ. Πουλλαΐδης δεν αποχώρησε με τις καλύτερες περιστάσεις από την ομάδα, άρα σύμφωνα με τον κ. Κίκη Κωνσταντίνου αν αποφασίσει να επανέλθει στην προεδρία θα χρειαστεί στηρίγματα και ένα από αυτά μπορεί να είναι ο Τιμούρ.

 

Αλλά και για τον Τιμούρ υπάρχουν δυσκολίες σύμφωνα με τον κ. Κίκη, «οι δηλώσεις που έκανε στο πρόσφατο παρελθόν μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα στην επιστροφή του» όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »