Έχουμε θέμα

Ο εφιάλτης επέστρεψε στην Λάρνακα. Εισβολή εκατομμυρίων κουνουπιών [ΒΙΝΤΕΟ]

Εισβολή εκατομμυρίων κουνουπιών στη Λάρνακα. Εφιαλτική η κατάσταση για τους κατοίκους, αφού δεν μπορούν να ανοίξουν παράθυρα ή να κάτσουν στη βεράντα του σπιτιού τους. Ενδεικτικά είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με το Δήμαρχο Λάρνακας να απαντά πως γίνονται συνεχώς ψεκασμοί, αλλά υπάρχουν παντού εστίες εκκόλαψης κουνουπιών.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Ένας εφιάλτης χωρίς τέλος για τους κατοίκους της Λάρνακας. Εκατομμύρια κουνούπια εισέβαλαν στη Λάρνακα και ταλαιπωρούν τους κατοίκους. Οι κάτοικοι της Λάρνακας από νωρίς το απόγευμα κλείνονται στα σπίτια τους για να γλυτώσουν από τις μαζικές επιθέσεις των κουνουπιών και τα τσιμπήματα.

Κάτοικος Λάρνακας αναφέρει στον ΑΝΤ1«Η κατάσταση είναι τραγική. Μετά τις 6 30 πρέπει να κλεινόμαστε σπίτι μας γιατί δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με τα κουνούπια. Τα πόδια των μωρών και τα χέρια τους έχουν αλλοιωθεί από τα τσιμπήματα. Και τα παραπάνω εν μολυσμένα. Πάμε καθημερινά στον παιδίατρο.»

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο ενδεικτικά του σοβαρού προβλήματος που υπάρχει με τα κουνούπια στη Λάρνακα.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας σε δηλώσεις στον Αντέννα ανέφερε ότι γίνονται ψεκασμοί για αντιμετώπιση του προβλήματος, που φέτος είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας δήλωσε ότι «Η προσπάθεια μας για ψεκάσματα ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο συνεχίζεται με ανίοτους ρυθμούς. Υπάρχουν αμέτρητες εστίες εκκόλαψης κουνουπιών τις οποίες προσπαθούμε να χειριστούμε με ψεκάσματα ημερήσιας βάσης αλλά και με νυχτερινά ψεκάσματα με πιο δυνατά φάρμακα»

Σύμφωνα με τον κύριο Βύρα, οι συνεχείς βροχοπτώσεις αποτελούν εμπόδιο στην καταπολέμηση των κουνουπιών, αφού δημιουργούνται νέες εστίες εκκόλαψης τους.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »