Γενικά

Ο Δημοτικός Κήπος άλλαξε και αρέσει

Της Νάσιας Γεωργίου

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

To city of larnaka επισκέφτηκε τον Δημοτικό Κήπο ο οποίος αποτελεί πια έναν όμορφο παιδότοπο που τον απολαμβάνουν μικροί καθημερινά.

 

 

Παιχνίδια για διάφορες ηλικίες, ένα πάρκο ανάμεσα στην φύση που προσφέρει ασφάλεια και ποικιλία διασκεδαστικών παιχνιδιών. Εμείς μιλήσαμε με τον κόσμο ο οποίος επισκέφτηκε χθες το πάρκο ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος. Ο περισσότερος κόσμος μας ανέφερε πως ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε το χώρο και πως σίγουρα θα ξαναέρθει.

 

Ακόμη το πάρκο τους πρόσφερε ένα μέρος να πάρουν τα παιδιά τους που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης το οποίο είναι δωρεάν και υψηλών προδιαγραφών ενώ θα λειτουργήσει και καφετέρια στο στο χώρο η οποία θα αποτελεί ακόμη μια επιλογή για τους γονείς. Η πόλη μας έκανε ακόμη ένα βήμα μπροστά και πρόσφερε ένα μέρος εξόρμησης για μικρούς και μεγάλους.

 

Αναμφίβολα ο νέος παιδότοπος είναι κάτι όμορφο για το κοινό της πόλης μας. Καθήκον μας είναι όπως αυτός ο όμορφος χώρος θα διατηρείται καθαρός και φυσικά να φυλάσσεται από κακόβουλες ενέργειες. Είναι κρίμα να δούμε αυτόν τον όμορφο χώρο να χαλάει την εικόνα του για τις ορέξεις του οποιουδήποτε.

 

Περισσότερο Πράσινο

Μπορεί ο νέος δημοτικός κήπος να άρεσε στο κοινό όμως υπάρχουν (όπως σε κάθε τι καινούργιο) περιθώρια βελτίωσης στο όλο έργο. Αυτό που εντοπίσαμε εμείς είναι η απουσία πρασίνου σε σημεία του πάρκου όπου μπορεί να μπει γρασίδι (φυσικό ή συνθετικό) το οποίο θα ομορφήσει ακόμη περισσότερο το χώρο.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »