Γενικά

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει στην εκστρατεία «Let’s Do It Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο»

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει στην εκστρατεία καθαρισμού «Let’s Do It Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο» που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο σε αυτή την εκστρατεία, που βασίζεται στην κινητοποίηση εθελοντών, ενώ συμμετέχει με πολύ καλά αποτελέσματα από το 2012, όταν ξεκίνησε η εκστρατεία στην Κύπρο».

Συνεχίζουμε και φέτος «με πολυπληθή παρουσία εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι είναι μέλη στα διάφορα οργανωμένα σύνολα, με μαθητές. αλλά και  με ενεργούς πολίτες της Αθηένου, διαφόρων ηλικιακών ομάδων. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν γύρω στις 10 το πρωί στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο απ’ όπου και θα ξεκινήσει η εκστρατεία καθαρισμού», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι «η συγκεκριμένη δράση έχει ξεχωριστή σημασία για τον Δήμο Αθηένου, γιατί πέρα από την ενεργοποίηση των πολιτών σε θέματα καθαριότητας και σεβασμού του ευρύτερου περιβάλλοντος της περιοχής μας, αναμένεται να αποδείξει για άλλη μια φορά την εθελοντική αθρόα συμμετοχή πολιτών στα κοινά πράγματα του τόπου. Η Αθηένου διαχρονικά διακρίνεται για την εθελοντική της δράση σε διάφορους τομείς, από την οποία προήλθε και η πανευρωπαϊκή της διάκριση ως «Πόλη Καλής Πρακτικής στον Εθελοντισμό».

Ο Δήμος Αθηένου «καλεί όλους τους δημότες και όχι μόνο «να αγκαλιάσουν και να συμμετέχουν για ακόμα μια χρονιά στην εκστρατεία «Let’ s Do It Cyprus», με στόχο να κάνουμε την Αθηένου πιο καθαρή και πιο όμορφη».

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »