Έχουμε θέμα

Μητροπολιτικές με αφισοκολλήσεις…ΕΛΕΟΣ

Πέρυσι τέτοια περίοδο η σελίδα μας είχε αναδείξει το θέμα με τις παράνομες αφισοκολλήσεις που γίνονταν στην πόλη από διάφορους με την κατάληξη να υπάρξει μια φιλική διαμάχη μεταξύ της σελίδας μας και της ΕΔΟΝ.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Φέτος με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε την ΕΔΟΝ να τοποθετεί αφίσες, όμως σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε το περσινό σκηνικό και επί της ευκαιρίας τους συγχαίρουμε για την όλη στάση τους.  Άλλωστε το φεστιβάλ σύμφωνα με όσα είδαμε σε φωτογραφίες έκανε και πάλι πανικό και κάθε χρόνο έτσι θα είναι. Τα 32 χρόνια διοργάνωσης του είναι η πιο σημαντική διαφήμιση.Η αφισοκόλληση στην περίπτωση της ΕΔΟΝ παρά την όποια περσινή αντιπαράθεση, έχει τη δική της σημασία σε σχέση με το φεστιβάλ και είναι απόλυτα σεβαστή.

Αυτό που δεν δικαιολογούμε είναι τη σημερινή τοποθέτηση αφίσων από συγκεκριμένο υποψήφιο για τις Μητροπολικές εκλογές.

ΕΛΕΟΣ 

Αλίμονο μέχρι τις εκλογές να γίνουμε μάρτυρες αφισοπόλεμου μεταξύ υποψηφίων σε φώτα τροχαίας, κεντρικές λεωφόρους κ.α

Y.Γ. Απόφαση της σελίδας είναι όπως δεν ασχοληθεί με τις Μητροπολιτικές εκλογές πέραν από το να παρουσιάσει απλά τους 2 υποψηφίους. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προωθήσουμε καμία υποψηφιότητα εξού και δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα στο άρθρο μας.Το ίδιο θα κάνουμε αν γίνει το ίδιο και από το 2ο υποψήφιο.
Το θέμα γίνεται γιατί πέρυσι ασχολήθήκαμε με τις αφισοκολλήσεις και θέλουμε να είμαστε σωστοί. 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »