Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν Ημερίδες με θέμα: «Κοινωνική Πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 9-12 Ιουλίου 2019 σε όλες τις Επαρχίες της Κύπρου (Πάφο, Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα/Ελ Αμμόχωστο), Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: «Κοινωνική Πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που διοργάνωσε η Ακαδημία Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κύπρου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Η Ημερίδα απευθυνόταν σε Δημάρχους, Κοινοτάρχες, Μέλη Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων, Γραμματείς και υπηρεσιακούς των Δήμων και Κοινοτήτων.

Εισηγητής του θέματος ήταν ο Δρ. Γαβριήλ Αμίτσης δικηγόρος Αθηνών, Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας και Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Κοινωνικής Διοίκησης στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Γενικός στόχος της Ημερίδας ήταν η ενίσχυση των ικανοτήτων, των δεξιοτήτων και των γνώσεων των αιρετών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κύπρου, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται με επάρκεια και αμεσότητα στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα και ιδιαίτερα στο πεδίο των τοπικών κοινωνικών πολιτικών σε συνεργασία με οργανωμένα σύνολα Δήμων και Κοινοτήτων.

Σχετικά νέα

X
Translate »