Εκπαίδευση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Βρες το Ταλέντο σου”, την οποία παρακολούθησαν 400 μαθητές Γυμνασίων της Λάρνακας και της επαρχίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η εκδήλωση “Βρες το Ταλέντο σου”, την οποία παρακολούθησαν 400 μαθητές γυμνασίων της Λαρνακας και της επαρχίας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής το Υπουργείο Παιδείας. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαισια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων που στοχεύει να ενθαρρύνει τους μαθητές να επιλέξουν μια εκπαιδευτική διαδρομή που θα συμβάλει στην αύξηση της απασχόλησης. Όπως τόνισε ο Αν. Δημοτικος Γραμματέας Δήμου Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουκά, ο Δήμος Λαρνακας μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα όπως το Europe Direct, συμβάλλει στη δωρεάν ενημέρωση των πολιτών για δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμβάλλουν στην καλύτερη επιμόρφωση και βελτίωση της ποιότητας ζωής.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και νύχταΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, νύχτα και κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »