Δελτία Τύπου

Louis Aviation: Γενικός αντιπρόσωπος της Air Mediterranean στην Κύπρο – Πτήσεις από Λάρνακα

Η Louis Aviation ανακοινώνει επίσημα την έναρξη συνεργασίας της με την Air Mediterranean, έχοντας επιλεγεί ως Γενικός Αντιπρόσωπος της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο. Οι τακτικές πτήσεις της νέας ελληνικής αεροπορικής από Αθήνα προς Λάρνακα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται την 1η  Δεκεμβρίου 2017.
Η Air Mediterranean θα συνδέει τη Λάρνακα με την Αθήνα τέσσερις φορές την εβδομάδα τόσο κατά τη διάρκεια του ερχόμενου χειμώνα, όσο και του καλοκαιριού. Μάλιστα, τους θερινούς μήνες τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση. Παράλληλα, οι πτήσεις από τη Λάρνακα  θα συνδέουν τους ταξιδιώτες με το δίκτυο της εταιρείας προς χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.
Ο στόλος της νέας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας αποτελείται από τρία Boeing 737-400, ενώ θα προστεθούν ακόμη δύο αεροσκάφη στις αρχές του νέου έτους.
Το όραμα της Air Mediterranean είναι να παρέχει ποιοτικές, ασφαλείς μετακινήσεις σε ελκυστικές τιμές, με τη μεσογειακή φιλοξενία που τη διακρίνει να βρίσκεται στο επίκεντρο και να ανταμείβει τους επιβάτες για την επιλογή τους.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »