Επιχειρήσεις

Larnaca Tower: Πρόσκληση για την μελέτη εκτίμησης επιπτώσεων στο περιβάλλον για την κατασκευή εγκατάστασης και λειτουργίας του

Της Χριστίνας Κλεόπα

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Σε σχετικό δελτίο τύπου η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ προσκαλεί το ενδιαφερόμενο κοινό του Δήμου Λάρνακας να παρευρεθεί στη δημόσια παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00, στο ίδρυμα Φοίβου Σταυρίδη-Αρχεία Λάρνακας, στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως 1, στον πρώτο (1ο) όροφο.

 

Η εταιρεία LANOMEX CO LTD, προτίθεται να κατασκευάσει ξενοδοχειακή Μονάδα, πολυτελή διαμερίσματα, γραφεία και συναφείς τουριστικές υποδομές εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λάρνακας.

Στη δημόσια παρουσίαση θα συζητηθεί η Μελέτη Εκτίμησης των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων σύμφωνα με το άρθρο 26 του περί της εκτίμησης των επιπτώσεων στο περιβάλλον από ορισμένα έργα νόμου του 2018.

Το έργο θα κατασκευαστεί  ανατολικά της οικιστικής περιοχής της Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή Φοινικούδων,στην θέση του σημερινού εστιατορείου HOBOS.

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες οι οποίοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις επιπτώσεις που θα προκύψουν στο περιβάλλον από την εγκατάσταση και λειτουργεία  του Larnaca Tower. Ταυτόχρονα κάθε πολίτης θα μπορεί να συζητήσει και να εκφέρει την αποψή του για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Στο άρθρο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την κατασκευή του Larnaca Tower.

 

Αυτός είναι ο Πύργος που θα ανεγερθεί στις Φοινικούδες (pics)

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »