ΑΕΚ

Κυριάκος Δημητρίου: « Με το που μπαίνεις στη Λάρνακα θα είναι το αεροδρόμιο και το γήπεδο μας!»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου ήταν καλεσμένος χθες στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή της Cytavision και μίλησε  για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα της πόλης μας καθώς επίσης και για το νέο προπονητικό κέντρο ακαδημιών.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Αναλυτικά:

Έπαιξε ρόλο η απειρία του Ιραόλα στα αρνητικά αποτελέσματα;

“Όλα έπαιξαν ρόλο. Μετά τα τρια-τέσσερα αποτελέσματα είχαμε πει ότι δεν σκεφτόμαστε να αποχωρήσει ο προπονητής. Υπήρχε συλλογική ευθύνη. Δεν έχουμε παράπονο από τον προηγούμενο προπονητή. Μας είχε κερδίσει και αυτός ο προπονητής.”

Για τους Ισπανούς προπονητές…

“Είμαστε μια ομάδα που έχουμε έντονο το Ισπανικό στοιχείο. Αυτό μας βοηθάει. Προσαρμόζονται άμεσα και ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.”

Για το κακό σερί…

“Ξεκινήσαμε καλά με τον κύριο Ιραόλα. Πήραμε το Σούπερ Καπ. Στην Ευρώπη κάναμε σπουδαία παιχνίδια. Ήρθε σ’ ένα σημείο στο πρωτάθλημα ένας συνδυασμός, η ψυχολογία μας πήρε από κάτω, αγωνιστικά προβλήματα, η κούραση που εμφανίστηκε σε πολλά παιχνίδια. Μείναμε πίσω, έγινε η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία. Είναι θετικό που επέστρεψε ένας άνθρωπος που τον γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Γνωρίζει τα αποδυτήρια, γνωρίζει όλους τους ποδοσφαιριστές. Κάναμε την αντεπίθεση μας στο πρωτάθλημα αλλά μας έμεινε η πίκρα του αποκλεισμού.”

Για τα έργα για την Αρένα και το προπονητικό των Ακαδημιών

“Έχουμε αναβαθμίσει την οθόνη του γηπέδου. Έχουμε δημιουργήσει νέες θέσεις για τους φιλάθλους. Θα ολοκληρώσουμε τα έργα με το στέγαστρο. Υπολογίζουμε να το ξεκινήσουμε τους επόμενους μήνες. Με αυτό θα δικαιούμαστε να αγωνιζόμαστε και στους ομίλους της UEFA. Θα ξεκινήσουμε και τα έργα υποδομής για τις Ακαδημίες. Θα είναι πολύ ωραίο. Με το που θα μπαίνεις στη Λάρνακα θα βλέπεις το αεροδρόμιο και μετά αυτό το έργο. Η Διοίκηση βλέπει και το μέλλον.”

Για τον Ιγκόρ Σίλβα:

«Φέτος έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα. Ήταν πρωτόγνωρο για τον ίδιο να παίζει σε διπλό ταμπλό. Δεν εξαρτάται από εμάς. Ανήκει σε άλλη ομάδα. Θα δούμε το καλοκαίρι ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν. Θα δούμε τις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας που ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Είναι απαγορευτικό το ποσό της ρήτρας του. Είναι πολύ μεγάλο».

 

Σχετικά νέα

X
Translate »