Γενικά

Κύπριες γυναίκες μόνες στις πιο δύσκολες συνθήκες επιβίωσης – Όλα έτοιμα για την νέα μεγάλη πρόκληση

Ποιος είπε ότι τα όπλα αλλά και η επιβίωση σε δύσκολες συνθήκες δεν μπορεί να  είναι και γυναικεία υπόθεση; Φυσικά και μπορεί μια γυναίκα να μάθει να χειρίζεται οπλισμό, καθώς και να ζήσει σε συνθήκες που απαιτούν τις απόλυτες ικανότητες επιβίωσης.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Την μοναδική αυτή εμπειρία δίνει  σε γυναίκες που θέλουν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους η ομάδα SCAT. Μια ομάδα που αναλαμβάνει εκπαιδεύσεις που έχουν να κάνουν με την εκμάθηση τεχνικών οπλισμού, αυτοάμυνας  και επιβίωσης, παρέχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας ομάδων γυναικών και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό, όπου έμπειροι εκπαιδευτές μπορούν να τους παρέχουν τέτοιες δεξιότητες.

Ladies Only

Το Ladies Only όπως ονομάζεται ένα από τα είδη εκπαίδευσης πραγματοποιείται κάθε Μάιο και Σεπτέμβρη στην Πολωνία.

Η εμπειρία αυτή βάζει σε πρόκληση κάθε γυναίκα να ξεπεράσει τους φόβους της, αφού έχει να κάνει με την εξοικείωση με τεχνικές οπλισμού και αυτοάμυνας  κάτι που ίσως για τις περισσότερες γυναίκες φαντάζει αδύνατο στην καθημερινότητα που ζουν.

Ωστόσο, οι γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτή την εκπαίδευση έχουν την ευκαιρία συνάμα να χαλαρώσουν σε SPA αλλά και να επισκεφθούν διάφορα μέρη στην Πολώνια, γεγονός που τους παρέχει την δυνατότητα να αποδώσουν και να απορροφήσουν τα όσα μαθαίνουν στις εκπαιδεύσεις, σύμφωνα με την διοργανώτρια και coach των εκπαιδεύσεων, Κατερίνα Σοφοκλέους.

Ladies Extreme Survival

Το Ladies Extreme Survival μπορεί να αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση για γυναίκες. Η εμπειρία αυτή λαμβάνει χώρα για 7 μέρες στα δάση της Πολωνίας μακριά από τις καθημερινές ανέσεις και πολυτέλειες της καθημερινής ζωής κάθε γυναίκας.

Μια εμπειρία που κάθε γυναίκα παίρνει ως ευκαιρία για να ξεχωρίσει και να αποδείξει στον εαυτό της και στους γύρω της τη δύναμη που κρύβεται μέσα της. Ο στόχος του προγράμματος είναι μέσα από τις στερήσεις και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, να καταπολεμήσουν τυχόν φοβίες τους και να ανακαλύψουν κρυμμένες πτυχές του εαυτού τους, πάντοτε υπό τη προστασία και καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών παρέχοντας τους τη μέγιστη ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Στοιχεία επικοινωνίας και πληροφορίες:

99 40 29 18

https://www.facebook.com/groups/612394888932153/

 

Σχετικά νέα

X
Translate »