Οικονομία

Κατεβαίνει στην Αγίου Λαζάρου η InterCondinental Hotels

Τα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν την δημιουργία ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με κυπριακό χαρακτήρα, χωρητικότητας 40 δωματίων.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Άλλη μια αλυσίδα του ξενοδοχειακού τομέα κατεβαίνει Κύπρο, ο οποίος ανοίγει μέχρι τέλος του χρόνου στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, όπως είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Κ». Πρόκειται για την αλυσίδα Intercontinental, και συγκεκριμένα για το Boutique Hotel της, το Indigo. Η Intercondinental δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο με πέραν των 180 ξενοδοχείων.  Η συμφωνία με την εταιρεία Quality και την Sunnyseeker Hotels έχει υπογραφεί από τον Οκτώβριο και αφορά τον χώρο του Q Boutique hotel της Quality Group στην περιοχή Αγίου Λαζάρου. Πρόκειται για ένα μικρό μπουτίκ ξενοδοχείο, χωροθετημένο σε μια ιστορική συνοικία της Λάρνακας πίσω από τον Άγιο Λάζαρο. Τα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν την δημιουργία ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με κυπριακό χαρακτήρα, χωρητικότητας 40 δωματίων (80 κλινών).

Πάνω από διακόσιες νέες κλίνες

Σημειώνεται ότι ήδη από την 1η Μαΐου λειτουργεί το Hay Hotel στη Λαϊκή Γειτονιά της Λάρνακας. Πρόκειται για ένα διατηρητέο κτήριο 24 κλινών το οποίο αναμένεται ότι θα αναβαθμίσει την περιοχή. Πρόκειται για το πρώτο από τα νέα ξενοδοχεία τα οποία αναμένεται εντός του 2019.

Μέχρι τέλος του έτους αναμένεται η λειτουργία του Samirana στην πλατεία Ερμού το οποίο θα προσφέρει 86 νέες κλίνες. Σημειώνεται ότι το νέο ξενοδοχείο της εταιρείας Sunnyseeker θα ενισχύσει την Λάρνακα με 80 νέες κλίνες. Σημειώνεται επίσης ότι το Alexia City Hotels το οποίο μέχρι σήμερα λειτουργούσε ως Hotel Apparrtement, ανακαινίζεται και μετατρέπεται σε City Hotel, αυξάνοντας και τις κλίνες του από 28 σε 42.

Εντός του 2020 αναμένεται ότι θα τεθεί σε λειτουργία το ξενοδοχείο της εταιρείας Best Western στην Ζήνωνος Κιτιέως το οποίο θα ενισχύσει με 78 κλίνες την Λάρνακα. Μέσα στο 2020 αναμένεται και η λειτουργία του Solaar με 150 κλίνες, και του Radisson Resort Hotel με 404 κλίνες.

Σχετικά νέα

X
Translate »