Αθλητικά Νέα

Κάλεσμα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τρία ταλέντα από την Κύπρο

Την ευκαιρία να ενσωματοθούν με τις ακαδημίες του Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ελλάδα θα έχουν τρεις νεαροί Κύπριοι που αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Κύπρο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

 

Η ανακοίνωση από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο:

“Δεύτερο κάλεσμα μέσα σε ένα μήνα, από τον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για τρεις Κύπριους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις σχολές Κύπρου.

Πρόκειται για τους ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ γεννημένος το 2008 από τη ΣΧΟΛΗ της ΛΑΡΝΑΚΑΣ κ τους ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και ΜΑΡΙΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ γεννημένοι το 2006 από τη ΣΧΟΛΗ της ΛΕΜΕΣΟΥ.

Τα παιδιά θα συνοδευτούν από τον Τεχνικό Διευθυντή των Σχολών του Θρύλου στην Κύπρο κ. Μάριο Κουδελλη, για να συμμετάσχουν σε τουρνουά στην Παιανία το οποίο διοργανώνει ο ΠΑΟ.

Τα νεαρά ταλέντα της Κύπρου θα ενσωματωθούν μαζί με τα αγωνιστικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ του 2008 & 2006, όπου κ θα αντιμετωπίσουν δυνατές ομάδες της ΕΛΛΑΔΑΣ αλλά κ του εξωτερικού όπως είναι οι LIVERPOOL, PARTIZAN Βελιγραδιου, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, αλλά κ άλλες ομάδες από ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, κα.

Η πιο πάνω διαδικασία είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς η οποία γίνετε στις σχολές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην ΚΥΠΡΟ, η οποία παρακολουθείται στενά από τον επίσημο ΘΡΥΛΟ, αφου και αλλά παιδιά έχουν επισκεφθεί και θα επισκεφθουν το προπονητικό κέντρο στο ΡΕΝΤΙ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας”.

 

Protathlima

Σχετικά νέα

X
Translate »