ΑΕΚ

Η νέα σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ! (pics)

Την 1η Σεπτεμβρίου παραδίδεται για χρήση το νέο ιδιόκτητο γήπεδο Aκαδημίας της ΑΕΚ Λάρνακας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Οι «κιτρινοπράσινοι» προχώρησαν εμπράκτως στην ανοικοδόμηση των Ακαδημιών με την στελέχωση των τμημάτων υποδομής και πλέον είναι κοντά στην ολοκλήρωση της σπουδαίας κίνησης με το νέο γήπεδο.

Δίπλα στα Δικαστήρια στην Λεωφόρο Αρτέμιδος βρίσκεται το νέο γήπεδο της σκαλιώτικης ομάδας, ενώ υπάρχουν επιπλέον 2000 τετραγωνικά μέτρα ως επιπρόσθετος χώρος για πρακτική άσκηση των ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για γήπεδο με σύγχρονες εγκαταστάσεις που λίγες ομάδες έχουν στην Κύπρο. Σύγχρονα αποδυτήρια, ντους, φωτισμός, ασφαλείς χώροι στάθμευσης, γραφεία, ιατρεία.

Στο νέο γήπεδο των Λαρνακέων θα προπονούνται οι ομάδες U13, U14, U15 της ΑΕΚ, σε μια περιοχή δίπλα στο αστικό δάσος, σε έναν πανοραμικό χώρο απέναντι από την Αλυκή όπου οι ποδοσφαιριστές θα αθλούνται και θα απολαμβάνουν τις ομορφιές της φύσης.

Υπό τον κύριο Αυξέντη Ευαγγέλου, μέλος του Δ.Σ της ΑΕΚ, τα έργα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται ότι την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα τμήματα της Ακαδημίας που αναφέραμε πιο πάνω να μεταφέρονται στη Λεωφόρο Αρτέμιδος.

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος η ΑΕΚ θα υποδέχεται ομάδων ξένων χωρών που θα έρχονται στην Κύπρο για προετοιμασία, κυρίως την χειμερινή περίοδο.

Η… αυτοψία του Balla:

Σχετικά νέα

X
Translate »