Αθλητικά Νέα

Η ενημέρωση της επίσημης Ανόρθωσης για το επόμενο στοίχημα και η ανάγκη για νέους επενδυτές! (ανακοίνωση)

Περιθώριο επτά ημερών για να διαπραγματευτεί τις εισηγήσεις που έθεσε ο Χρήστος Πουλλαΐδη και να φέρει ενώπιον της νέας γενικής συνέλευσης συμφωνία για έγκριση έχει πλέον η διοίκηση του σωματείου της Ανόρθωσης.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

έσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (30/4) η διοίκηση της «Κυρίας» ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα της σημερινής συνέλευσης οριοθετώντας και το επόμενο στοίχημα για την επιστροφή του 21% των μετοχών στον μεγαλομέτοχο της εταιρείας.

 

Η ενημέρωση της επίσημης Ανόρθωσης με το πέρας των όσων προέβλεπε η ημερήσια διάταξη της γενικής συνέλευσης αναφέρει τα εξής:

«Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σήμερα 30 Απριλίου 2019, επικύρωσε το Υπόμνημα Εισηγήσεων που έχει καταθέσει μέσω της Τριμελούς Επιτροπής ο κ. Χρήστος Πουλλαΐδης.

Επιπρόσθετα, έχει εξουσιοδοτήσει το Δ.Σ. του Συλλόγου όπως εντός επτά (7) ημερών καταλήξει σε συμφωνία επιστροφής των 235.800 μετοχών στον κ. Πουλλαΐδη μαζί με οποιεσδήποτε αναδιαρθρώσεις χρήζει η συμφωνία διαχείρισης, σύμφωνα με το πιο πάνω υπόμνημα και τον καλεί να αναλάβει τη διοίκηση της Εταιρείας. Η συμφωνία θα τεθεί ενώπιον νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Επιπλέον, δεσμεύεται ότι τα μέλη της θα συνδράμουν εμπράκτως στις προσπάθειες των Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείου και Εταιρείας και του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη για την εξεύρεση επενδυτών οι οποίοι να συνεισφέρουν στη νέα προσπάθεια που ξεκινά. Τέλος εκφράζει την αισιόδοξη πεποίθηση, ότι από σήμερα αρχίζει μια καινούρια εποχή για την Ανόρθωση!».

 

Πηγή:Πολίτης

Σχετικά νέα

X
Translate »