Αθλητικά Νέα

Η Carbo One χορηγός της Ολυμπιακής ομάδας – Ανάμεσα τους και ο συμπολίτης μας Ηλίας Γεωργίου

Έπεσαν οι υπογραφές για την χορηγία της κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας για τους αγώνες του Τόκιο το 2020.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Μέγας χορηγός, η κυπριακή εταιρία Carbo One Ltd.

Σε μια μεγάλη εκδήλωση στην έδρα της εταιρίας στο κτίριο Oval στη Λεμεσό, εκπρόσωποι της εταιρίας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και να τονίσουν πόσο σημαντική είναι η δυνατότητα που τους δίνεται μέσα από την χορηγία να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Director της Carbo One Ltd Katerina Christou εξέφρασε την υπερηφάνεια της εταιρίας για την στήριξη στην κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα. «Με την στήριξή μας ελπίζουμε να συμβάλουμε στις επιτυχίες των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020», δήλωσε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνάδουν με την φιλοσοφία της ζωής που υπηρετεί τον Άνθρωπο και πρόσθεσε ότι «όπως η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, ο αθλητισμός είναι τέχνη του ανέφικτου. Ο αθλητισμός μπορεί να πετύχει εκεί που η πολιτική αποτυγχάνει».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνος Μιχαηλίδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την Carbo One Ltd για την πολύ σημαντική χορηγία, σημειώνοντας ότι αυτή θα βοηθήσει τόσο τους αθλητές όσο και την ίδια την Επιτροπή να ξεπεράσει τα πρακτικά προβλήματα και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ενόψει των Ολυμπιακών Αγόνων.

«Τέτοιες χορηγίες μας δίνουν την ελπίδα, το θάρρος και την δύναμη να προχωρήσουμε», τόνισε.

Ο κύριος Maxim Tolstikov,  Chief Commercial Officer της Carbo One Ltd εμφανίστηκε υπερήφανος που η εταιρία είναι πλέον μέλος της ολυμπιακής οικογένειας της Κύπρου.

«Πιστεύουμε ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, αλλά ο αθλητισμός είναι θεμελιώδες τμήμα επίσης», δήλωσε.

Ευχαριστίες από τον Ηλία Γεωργίου 
Από την πλευρά του ο συμπολίτης μας πρωταθλητής στην ενόργανη Ηλίας Γεωργίου, μέσω της σελίδας του στο facebook ευχαρίστησε με τη σειρά του την εταιρεία για τη στήριξη αναφέροντας: 
Στα πλαίσια του προγράμματος υιοθετήστε έναν αθλητή η εταιρεία Carbo One με έχει επιλέξει ανάμεσα στους αθλητές που θα στηρίξει στο δρόμο για την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Ευχαριστώ την εταιρεία που στηρίζει την Ολυμπιακή ομάδα και την προσπάθεια όλων των παιδιών.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την τελετή παρουσίασης και υπογραφής συμβολαίων η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λεμεσό

 

Σχετικά νέα

X
Translate »