Όμορφα της Πόλης

H συμπολίτισσα μας φοιτήτρια Αντωνία Μιχαήλ ονομάστηκε “νέος ηγέτης της Βασίλισσας” για ανθρωπιστική εργασία

Η Αντωνία Μιχαηλίδη, 22χρονη φοιτήτρια νομικής από τη Λάρνακα, ονομάστηκε ως ένας από τους νεαρούς ηγέτες της Βασίλισσας για το ανθρωπιστικό έργο της.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Η Αντωνία έλαβε το βραβείο για τη δουλειά της ως μεταφραστή για την οργάνωση One Woman At a Time, την πρώτη διεθνή online εργαλειοθήκη βοήθειας στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο, που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών που έχουν κακοποιηθεί να μην υποβάλουν αίτηση για διαζύγιο και διαζύγιο.

 

Η Αντωνία είναι επίσης συνιδρυτής του Προγράμματος Ανθρωπιστικής Βοήθειας, μια πρωτοβουλία φοιτητών που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων στην Κύπρο και στην ευαισθητοποίηση σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθώς εντάσσονται στην κυπριακή κοινότητα.

Τον Ιούνιο του 2018 ταξίδευα στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχα τη χαρά να επισκεφθώ τη Γραμματεία της Κοινοπολιτείας, τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοπολιτείας κ. Patricia Scotland, τους Υψηλούς Επιτρόπους της Κοινοπολιτείας καθώς και την HM The Queen στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Συζητήσαμε τις διάφορες ευκαιρίες που παρέχει η Κοινοπολιτεία και πόσο σημαντικό είναι για τους νέους από τις χώρες της Κοινοπολιτείας να μάθουν για αυτά και να εμπλακούν », δήλωσε ο Αντωνία.

 

Αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό δίπλωμα για το εταιρικό και εμπορικό δίκαιο στο πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, η Αντωνία σχεδιάζει να επιστρέψει στην Κύπρο για να πάρει την άδεια της και να ασκήσει το επάγγελμα της δικηγόρου. Το πεδίο ενδιαφέροντός της είναι η Διαιτησία και άλλες εναλλακτικές λύσεις επίλυσης διαφορών.

Οι νεαροί ηγέτες της Βασίλισσας γιορτάζουν και στηρίζουν τους εμπνευσμένους νέους από όλη την Κοινοπολιτεία, οι οποίοι παρουσιάζουν εξαιρετικές ηγετικές ιδιότητες και έχουν μεταμορφώσει τη ζωή τους και τη ζωή των άλλων.

 

Ως τοπικό μέσο της πόλης μας συγχαίρουμε την συμπολίτισσα μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Σχετικά νέα

X
Translate »