Κατασκευές με τεχνολογία και ηλεκτρονικά υφάσματα

Tο εργαστήρι “κατασκευές με τεχνολογία Micro:bit και ηλεκτρονικά υφάσματα” είναι συνδεδεμένο με ερευνητικό πρόγραμμα.

Το ερευνητικό πρόγραμμα διεξάγεται από τις Δρ Άντρη Ιωάννου, Δρ Jennifer Rode και Δρ Louise Barkhuus. Η Δρ Άντρη Ιωάννου, η οποία διευθύνει διευθύνει το Εργαστήριο Αλληλεπίδρασης της Κύπρου (Cyprus Interaction Lab), συνεργάζεται με τη Δρ Jennifer Rode (Ανώτερη Λέκτορα στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του UCL) και τη Δρ Louise Barkhuus (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης).

Το Micro:bit είναι ένας μικρός φορητός προγραμματιζόμενος υπολογιστής. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου ερευνητικού έργου, μελετάμε το Micro: bit σε σχέση με τα ηλεκτρονικά υφάσματα. Για παράδειγμα, το παιδί σας θα μπορεί να προγραμματίσει το Micro: bit ώστε να ανάψει όταν έρθει σε επαφή με το ηλιακό φως, ενώ το Micro: bit μπορεί να είναι ραμμένο σε κάποιο ρουχισμό.

Θα θέλαμε όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν και να μάθουν από το εργαστήριο. Το σεμινάριο θα διαρκέσει τέσσερις ώρες και τριάντα λεπτά με ένα διάλειμμα είκοσι λεπτών.

Τα παιδία (11-14 χρονών) συμμετέχουν χωρίς τους γονείς!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΛΕΊΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΕΤΕ ΤA:
1. Έντυπο συγκατάθεσης για γονείς
2. Έντυπο συγκατάθεσης παιδιού

Την ημέρα του εργαστηρίου θα κληθείτε να υπογράψετε ξανά τα παραπάνω. Δεν θα μπορεί να συμμετάσχει κανένα παιδί χωρίς την υπογραφή του ιδίου και του γονέα ή κηδεμόνα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0ns1kST5xdl6_u-0X3nqBH9unKJhzvHqHqlMKEiuEVHWNww/viewform

Μόνο 20 θέσεις διαθέσιμες!

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »