Αθλητικά Νέα

Επισημοποίησε την παραίτησή του μέσω επιστολής ο Παντελή

Την παραίτησή του από τον διοικητικό θώκο της Ανόρθωσης, επισημοποίησε ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σε έκτακτη συνεδρία που πραγματοποίησε σήμερα (24/2) το πρωί το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης, οποίο συζήτησε για την επόμενη μέρα της ομάδας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Κυρίας, Ανδρέας Παντελή, είχε ενημερώσει  τη διοίκηση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας για την παραίτησή του, την οποία έχει αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας, ενώ λίγη ώρα αργότερα απέστειλε και γραπτή επιστολή.

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, αφού παραιτηθούν και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου της εταιρείας, θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος με απώτερο στόχο να καλύψει τις οικονομικές… τρύπες που υπάρχουν σήμερα στην ομάδα της Αμμοχώστου και να ψάξει για τον κατάλληλο αντικαταστάτη στον διοικητικό θώκο της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε σημερινή του έκτακτη συνεδρία το Δ. Σ του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου και αφού εξέτασε την επιστολή παραίτησης του Προέδρου της Εταιρείας κ. Αντρέα Παντελή, καθώς και τα διαδραματιζόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αποφάσισε όπως προχωρήσει άμεσα στην ανάληψη της διαχείρισης της εταιρείας.

Οι στιγμές για την Ανόρθωση είναι δύσκολες, όμως θα τα καταφέρουμε.

Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης σε συσπείρωση γύρω από την ομάδα και να υποστηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά για την αναγέννηση της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΑΕΝΑΩΣ ΑΝΑΓΕΝΑΤΑΙ

Δ. Σ Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

Σχετικά νέα

X
Translate »