Γενικά

Διανομή πασχαλινού πακέτου από τον Δήμο Λάρνακας στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Αλληλεγγύης πραγματοποίησε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019, τη διανομή του Πασχαλινού Πακέτου στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους συνδημότες μας οι οποίοι προσφέρουν ανιδιοτελώς καθημερινά από το υστέρημα τους, χρήματα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά ακόμα και τις υπηρεσίες τους για στήριξη των συνανθρώπων μας. Επίσης ευχαριστούν όλους τους Φορείς, Αρχές, Οργανωμένα Σύνολα και Ιδιώτες οι οποίοι ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμα για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστίες εκφράζονται προς όλους τους παραγωγούς και προμηθευτές οι οποίοι προσφέρουν ακατάπαυστα βασικά είδη διατροφής. Χωρίς τη δική τους σημαντική συνεισφορά δεν θα είχαμε αυτό το δυνατό αποτέλεσμα.

Βασική παράμετρος για την επιτυχή λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας είναι οι Εθελοντές. Με τη δική τους ανιδιοτελή συνεισφορά καταφέρνουν να κάνουν την αγάπη σε πράξη. Η Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αποτελούν τον πυρήνα στήριξης των συνανθρώπων μας και προσφέροντας από τον ελεύθερο τους χρόνο αποδεικνύουν καθημερινά ότι με τη δύναμη της αλληλεγγύης, ως γνώμονα, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »