Κοινωνία

Βραδιά αγάπης χθες βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο με την Πέγκυ Ζήνα (vids)

Τραγούδησε αφιλοκερδώς για το Ειδικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα η Ελληνίδα καλλιτέχνης

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ήταν μια βραδιά γεμάτη αγάπη την οποία η Πέγκυ Ζήνα ομόρφηνε ακόμη περισσότερο με τη μοναδική της φωνή και τις ποιοτικές της μουσικές επιλογές.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το Δημοτικό Θέατρο αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει το κοινό που έσπευσε πρώτα για να στηρίξει την προσπάθεια της λέσχης Lions Larnaca Liberty,l Lions Larnaca, για αγορά ειδικών στολών ρομποτικής για το Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας.

Η Ελληνίδα καλλιτέχνης τραγούδησε αφιλοκερδώς για αυτό τον ιερό σκοπό και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στηρίζοντας εμπράκτως την όλη προσπάθεια, ερμηνεύοντας δικές της μεγάλες επιτυχίες, ενώ το πρόγραμμα είχε αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό και το Δημήτρη Μητροπάνο.

Μέσω της σελίδας μας η κ. Έλενα Πάτσιου (Guiding Liberty Lions) εκ μέρους της λέσχης Lions Larnaca Liberty ευχαρίστησε την Πέγκυ Ζήνα που δέχθηκε την πρόσκληση και τραγούδησε για αυτόν τον ιερό σκοπό καθώς επίσης και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε.

Tην όλη διοργάνωση ανέλαβε η εταιρεία Veniz Events.

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής βραδιάς η τραγουδίστρια παρέθεσε συνέντευξη στον Alpha Κύπρου και στη συμπολίτισσα μας δημοσιογράφο Άντρη Πογιατζή.

Δείτε πιο κάτω σχετικό υλικό από την όμορφη βραδιά:

Φιλανθρωπική συναυλία Πέγκυς Ζήνα στο Δημοτικό Θέατρο. Όλοι μαζί στηρίζουμε το ειδικό σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα #cityoflarnaka #larnaka #larnaca

Posted by City of Larnaka on Friday, October 12, 2018

Φιλανθρωπική συναυλία Πέγκυς Ζήνα στο Δημοτικό Θέατρο.

Posted by Larnaka Going Out on Friday, October 12, 2018

Η Λέσχη Lions Larnaca Liberty είναι μια μη κερδοσκοπική λέσχη που σκοπό της έχει την προσφορά στην πόλη και στον συνάνθρωπο της.

Όπου υπάρχει ανάγκη υπάρχουν και Lions!!!

Σχετικά νέα

X
Translate »