Δελτία Τύπου

Από το Μάϊο το Πολύχρωμο Βαλιτσάκι έρχεται στο TIME Private Institute

Από τον Μάιο, θα βρείτε το Πολύχρωμο Βαλιτσάκι στο TIME Private Institute, εκεί όπου κάθε Σάββατο στις 10:00-11:30 θα δημιουργούμε, θα μαθαίνουμε, θα σκεφτόμαστε, θα περνάμε όμορφα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Ο Μάης είναι χρώματα, είναι λουλούδια, είναι χαρά, είναι… μάνα! Ο Μάης φιλοξενεί την ίσως σπουδαιότερη γιορτή του χρόνου, αυτήν της μητέρας. Μια γιορτή που εμείς εδώ στο Εκπαιδευτικό εργαστήρι Πολύχρωμο Βαλιτσάκι τιμούμε πάντα και φέτος ακόμη περισσότερο.

Αγαπημένοι μας φίλοι,
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το «Βαλιτσάκι» μας επιστρέφει στη Λάρνακα, εδώ που πριν από μερικούς μήνες έτρεξε ένα πολύ πρωτοποριακό project με την συμμετοχή παιδιών και γονιών. Από τον Μάιο, λοιπόν, θα μας βρείτε στο TIME Private Institute, εκεί όπου κάθε Σάββατο στις 10:00-11:30 θα δημιουργούμε, θα μαθαίνουμε, θα σκεφτόμαστε, θα περνάμε όμορφα.

Η ομάδα μας αποφάσισε όπως ο πρώτος μήνας αφιερωθεί στις μανούλες που κάθε μέρα προσφέρουν τόσα πολλά! Όσα παιδάκια λάβουν μέρος στα τρία εργαστήρια του Μάη, θα έχουν την δυνατότητα να συνοδευτούν από τη μανούλα τους η οποία θα συμμετάσχει εντελώς δωρεάν!

Θα ζωγραφίσουμε με διαφορετικούς από το πινέλο τρόπους, θα μάθουμε να φτιάχνουμε ψηφιδωτά, θα μαγειρέψουμε και κυρίως θα γνωριστούμε καλά γιατί τους επόμενους μήνες θα ταξιδεύουμε μαζί σε πολύ όμορφα και διαφορετικά κάθε φορά μονοπάτια. Όπως ακριβώς μας συνήθισε το Πολύχρωμο Βαλιτσάκι μας. Ελάτε, λοιπόν, στην ομάδα μας και σας υποσχόμαστε ότι θα κερδίσετε πολλά! Περιορισμένος αριθμός θέσεων (99492721)!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΪΟΥ

Σάββατο 4 Μαΐου
Τα παιδάκια, ενόψει της γιορτής της μητέρας, θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Εύης Παπακωνσταντίνου, το δώρο που θα προσφέρουν στη μαμά τους! Θα δημιουργήσουν με διάφορα υλικά (πέτρα, μπογιές, ξύλα κλπ) και θα ζωγρφίσουν με άλλους τρόπους πέραν από το πινέλο!

Σάββατο 11 Μαΐου
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν βήμα βήμα πώς φτιάχνεται ένα ψηφιδωτό, υπό την καθοδήγηση της κ. Μαρίας από το All Glass!

Σάββατο 25 Μαΐου
Μανούλες και παιδάκια θα σηκώσουν μανίκια για να φτιάξουν μια υγιεινή πίτσα. Προηγουμένως τα παιδάκια θα φτιάξουν τον δικό τους χειροποίητο σκούφο! Μαζί μας θα είναι Oι μικροί μάγειροι!

* Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά. Δυο θέσεις (μαμά-παιδάκι).

Σχετικά νέα

X
Translate »